Čo je to jednotónová metóda v Ruby?
Čo je to jednotónová metóda v Ruby?

Video: Čo je to jednotónová metóda v Ruby?

Video: Čo je to jednotónová metóda v Ruby?
Video: Были ли натуральные рубины с советских украшениях? 2024, Apríl
Anonim

Singletonové metódy sú metódy ktoré žijú v singleton triedy a sú dostupné iba pre jeden objekt (na rozdiel od bežnej inštancie metódy ktoré sú dostupné pre všetky inštancie triedy). Singletonové metódy sa často označujú ako trieda metódy , ale to je mätúce, pretože Ruby nemá triedu metódy.

Čo je v tomto ohľade trieda singleton v Ruby?

A trieda singleton objektu (alebo a trieda ) je a trieda vytvoril Ruby len pre tento konkrétny objekt. Toto trieda je pre nás nejako "skrytá", ale je tam. Pri volaní metódy na tomto objekte, Ruby sa najprv pozrie na jeho trieda singleton , ak existuje, nájsť túto metódu.

Čo je to inštancia metódy Ruby? In Ruby , a metóda poskytuje objektu funkčnosť. Trieda metóda poskytuje funkčnosť samotnej triede, zatiaľ čo a inštancia metóda poskytuje funkčnosť jednému príklad triedy.

Čo je Eigenclass v Ruby?

Vlastná trieda v rubíne . Mne, Vlastná trieda “je zvláštne meno. Tu je definícia „ Vlastná trieda ” z wikipedie: Skrytá trieda spojená s každou konkrétnou inštanciou inej triedy. Pretože „statická metóda“alebo „metóda triedy“je v skutočnosti jednorazová metóda špecifickej triedy.

Prečo je v Ruby všetko objekt?

Všetko v Ruby je Objekt “je niečo, čo budete počuť pomerne často. Cieľom je, aby ste videli Matrix všetko v Ruby je Objekt , každý objekt má triedu a byť súčasťou tejto triedy dáva objekt veľa skvelých metód, ktoré môže použiť na kladenie otázok alebo robenie vecí.

Odporúča: