Obsah:

Používa sa Redux s natívnou reakciou?
Používa sa Redux s natívnou reakciou?

Video: Používa sa Redux s natívnou reakciou?

Video: Používa sa Redux s natívnou reakciou?
Video: Полный курс Redux Toolkit + RTK Query для начинающих | Редакс за 2 часа! 2024, Apríl
Anonim

Redux je štátna manažérska knižnica a často je používa sa s React Native na zjednodušenie toku údajov v rámci aplikácie. Vezmete existujúcu aplikáciu Zoznam úloh, ktorá uchováva zoznam úloh v miestnom stave, a presuniete tieto údaje do Redux . Ak nie ste oboznámení s Reagovať Native , sledujte naše Reagovať Native úvodný kurz tu.

Ako môžem týmto spôsobom integrovať Redux s natívnou reakciou?

Kroky na implementáciu Redux v aplikácii React Native

  1. Krok 1: Vytvorte základnú aplikáciu React Native.
  2. Krok 2: Spustenie aplikácie na zariadení.
  3. Krok 4: Nainštalujte potrebné balíky na prepojenie vašej aplikácie s reduxom.
  4. Krok 5: Vytvorte potrebné priečinky v koreňovom adresári.
  5. Krok 6: Vytvorte funkcie Actions a Reducer.
  6. Krok 7: Vytvorte obchod Redux.

Okrem toho, potrebujem reagovať Redux With? Jednoducho povedané, Redux je nástrojom riadenia štátu. Zatiaľ čo sa väčšinou používa s Reagovať , môže byť použitý s akýmkoľvek iným rámcom alebo knižnicou JavaScriptu. Je ľahký s veľkosťou 2 kB (vrátane závislostí), takže sa nemusíte obávať, že by zväčšil veľkosť aktív vašej aplikácie.

Podobne sa možno pýtať, prečo používame redux v natívnej reakcii?

Reagovať Native s Redux pre začiatočníkov (aktualizované) “ Redux je predvídateľný stavový kontajner pre aplikácie JavaScript. Pomáha vám písať aplikácie, ktoré sa správajú konzistentne a bežia v rôznych prostrediach.“to znamená, že celý tok údajov aplikácie sa spracováva v rámci jedného kontajnera, pričom pretrváva priepustný stav.

Aká je reakcia s Reduxom?

Reagovať Redux je úradník Redux Knižnica väzieb používateľského rozhrania pre Reagovať . Ak používate Redux a Reagovať spolu, mali by ste tiež použiť Reagovať Redux zviazať tieto dve knižnice. Aby ste pochopili, prečo by ste mali používať Reagovať Redux , môže vám pomôcť pochopiť, čo robí „knižnica viazania používateľského rozhrania“.

Odporúča: