Ako zašifrujem uloženú procedúru SQL?
Ako zašifrujem uloženú procedúru SQL?

Video: Ako zašifrujem uloženú procedúru SQL?

Video: Ako zašifrujem uloženú procedúru SQL?
Video: Section 3 2024, Apríl
Anonim

Komu zašifrovať a uložená procedúra stačí použiť WITH ŠIFROVANIE spolu s možnosťou CREATE POSTUP skript. Nižšie je uvedený príklad tvorby uložené procedúry jeden s šifrovanie a ďalší bez šifrovanie . Teraz spustite sp_helptext pre uložené procedúry aby ste videli zdrojový kód postup.

V súvislosti s tým, ako dešifrujem zašifrovanú uloženú procedúru SQL Server?

Po nainštalovaní SQL Decryptor, dešifrovanie objekt ako a uložené - postup je rýchly a jednoduchý. Ak chcete začať, otvorte SQL Decryptor a pripojte sa k SQL Server inštancia, ktorá obsahuje databázu s zašifrované uložené - postupy chceš dešifrovať . Potom prejdite na uložené - postup v otázke.

Podobne, ako zobrazím uloženú procedúru v dotaze SQL Server?

  1. V Prieskumníkovi objektov sa pripojte k inštancii databázového stroja.
  2. Na paneli s nástrojmi kliknite na položku Nový dotaz.
  3. V okne dotazu zadajte nasledujúce príkazy, ktoré používajú sys. zobrazenie katalógu sql_modules. Zmeňte názov databázy a názov uloženej procedúry tak, aby odkazovali na požadovanú databázu a uloženú procedúru.

Tiež viete, je SQL šifrovaný?

Keď implementujete SQL Serverové transparentné údaje Šifrovanie (TDE). šifrovanie databázy vykonáva SQL Samotný server. Poskytovateľ EKM chráni symetrické šifrovanie kľúč používaný TDE, ale šifrovanie (zvyčajne AES) vykonáva SQL Server využívajúci Microsoft šifrovanie knižnice.

Čo je DAC SQL Server?

The SQL vyhradené pripojenie správcu ( DAC ) existuje odvtedy SQL 2005 a ide o diagnostické pripojenie, ktoré je navrhnuté tak, aby umožnilo správcovi odstraňovať problémy SQL Server keď má inštancia problémy. Iba členovia roly správcu systému sa môžu pripojiť pomocou DAC.

Odporúča: