Čo mám robiť so súborom PFX?
Čo mám robiť so súborom PFX?

Video: Čo mám robiť so súborom PFX?

Video: Čo mám robiť so súborom PFX?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Apríl
Anonim

pfx súbor je zreťazením systému certifikát a súkromný kľúč, exportovaný v PFX formát. The súbor sa skopíruje do podadresára v systéme vCenter Server. Formát výmeny osobných informácií ( PFX ) umožňuje prenos certifikátov a ich súkromných kľúčov z jedného počítača na druhý alebo na vymeniteľné médium.

Na čo sa používa súbor PFX?

PKCS#12 alebo PFX format je binárny formát na ukladanie servera certifikát , akékoľvek sprostredkujúce certifikáty a súkromný kľúč v jednom šifrovateľnom súbor . súbory PFX zvyčajne majú rozšírenia ako. pfx a. p12. PFX súbory sú zvyčajne používané na Počítače so systémom Windows na import a export certifikátov a súkromných kľúčov.

Tiež viete, ako vytvorím súbor PFX? Ako vytvoriť súbor PKCS#12 (PFX) na serveri Windows

  1. Kliknite na Štart > Spustiť.
  2. Do vyhľadávacieho poľa zadajte mmc.
  3. Kliknite na tlačidlo OK.
  4. Na paneli s ponukami konzoly Microsoft Management Console (MMC) vyberte položku Súbor (v IIS 6.0) > Pridať alebo odstrániť modul.
  5. Kliknite na Pridať.
  6. V zozname modulov snap-in vyberte položku Certifikáty.
  7. Kliknite na Pridať.
  8. Vyberte Počítačový účet.

Čo týmto spôsobom obsahuje súbor PFX?

A súbor PFX , tiež známy ako PKCS #12, je jediný, chránený heslom certifikát archivovať to obsahuje celá certifikát reťazec plus zodpovedajúci súkromný kľúč. V podstate je to všetko, čo každý server potrebuje na import a certifikát a súkromný kľúč z jedného súbor.

Aký je rozdiel medzi formátom CER a PFX?

cer - uložený certifikát v X. 509 štandard formát . pfx - znamená osobnú výmenu formát . Používa sa na výmenu verejných a súkromných predmetov v jeden súbor.

Odporúča: