Obsah:

Ako môžem používať miestnosť Android?
Ako môžem používať miestnosť Android?

Video: Ako môžem používať miestnosť Android?

Video: Ako môžem používať miestnosť Android?
Video: ANDROID MÁ JEDNO SKRYTÉ NASTAVENÍ 🤖 2024, Apríl
Anonim

Implementácia miestnosti

  1. Krok 1: Pridajte závislosti Gradle. Ak ho chcete pridať do svojho projektu, otvorte súbor build.gradle na úrovni projektu a pridajte zvýraznený riadok, ako je znázornené nižšie:
  2. Krok 2: Vytvorte triedu modelu.
  3. Krok 3: Vytvorte objekty prístupu k údajom (DAO)
  4. Krok 4 - Vytvorte databázu.
  5. Krok 4: Správa údajov.

Čo je teda databáza miestností pre Android?

Izba je a databázy knižnica. Z dokumentácie: Izba poskytuje abstrakciu nad SQLite, ktorá umožňuje plynulosť databázy prístup pri využití plnej sily SQLite.

Tiež viete, čo je knižnica pretrvávania miestnosti pre Android? Knižnica trvalosti miestnosti Časť Android Jetpack. The Knižnica pretrvávania miestnosti poskytuje abstrakciu nad SQLite, ktorá umožňuje robustnejší prístup k databáze a zároveň využíva plný výkon SQLite. The knižnica vám pomôže vytvoriť vyrovnávaciu pamäť údajov vašej aplikácie v zariadení, na ktorom je spustená vaša aplikácia.

Ak vezmeme do úvahy toto, čo je databáza miestností?

Izba je nový spôsob, ako vytvoriť a databázy v tvojom Android aplikácie, je to veľmi podobné OrmLite. Základný rámec poskytuje vstavanú podporu pre prácu s nespracovaným obsahom SQL. Na konverziu medzi SQL dotazmi a dátovými objektmi Java musíte napísať veľa štandardného kódu.

Je miestnosť ORM?

Izba je ORM (objektový relačný mapovač) pre databázu SQLite v Android . Je súčasťou komponentov architektúry vydaných spoločnosťou Google.

Odporúča: