Obsah:

Aká je najnovšia verzia AutoCADu?
Aká je najnovšia verzia AutoCADu?

Video: Aká je najnovšia verzia AutoCADu?

Video: Aká je najnovšia verzia AutoCADu?
Video: Introducing AutoCAD 2023 | AutoCAD 2023 2024, Apríl
Anonim

AutoCAD 2019

Ktorá verzia AutoCADu je teda najlepšia?

Top 10 najlepších CAD softvéru pre všetky úrovne

  1. TinkerCAD. Toto je online aplikácia na 3D návrh zameraná na úplných začiatočníkov od spoločnosti Autodesk.
  2. FreeCAD. FreeCAD je úplne bezplatný nástroj na parametrické 3D modelovanie, ktorý je open source a umožňuje vám navrhovať reálne objekty akejkoľvek veľkosti.
  3. BlocksCAD.
  4. Creo.
  5. Fusion 360°
  6. Solidworks.
  7. AutoCAD.
  8. CATIA.

Okrem toho, aký je rozdiel medzi AutoCAD 2019 a 2020? Autodesk predstavil DWG porovnať na AutoCAD 2019 . Bolo to užitočné, ale je na ňom jedna nepríjemná vec: porovnáva kresby na dočasnej karte kreslenia. In AutoCAD 2020 , Porovnanie AutoCADu výkres v súbore. Umožňuje vám nakresliť revízny oblak alebo iné anotácie.

Okrem toho, ako otvorím novšiu verziu AutoCADu?

Ak súbor bol prijatý v a novšie formát, ktorý nemožno otvoriť pomocou verzia z AutoCAD aktuálne nainštalovaný (preto dostáva vyššie uvedené „nekompatibilné verzia správa ), stiahnite a nainštalujte najnovšiu verziu verzia z DWG TrueView (bezplatný Autodesk súbor zobrazovací softvér) a použite DWG Konvertovať funkciu na konverziu

Je AutoCAD 2019 k dispozícii?

AutoCAD 2019 je teraz k dispozícii . S potešením oznamujem, že dnes (22. marca 2018) AutoCAD 2019 je teraz k dispozícii . Toto nové vydanie umožňuje zákazníkom predplatného kolekcie AEC a MFG prístup k špecializovaným súpravám nástrojov: Raster Design (predtým známy ako AutoCAD Rastrový dizajn)

Odporúča: