Čo je nové v core 3.0 v asp net?
Čo je nové v core 3.0 v asp net?

Video: Čo je nové v core 3.0 v asp net?

Video: Čo je nové v core 3.0 v asp net?
Video: ASP.NET Tutorial | ASP.NET Core Tutorial | What is ASP.NET? | ASP.NET | 2022 | Simplilearn 2024, Apríl
Anonim

. NET Core 3.0 podporuje desktopové aplikácie Windows pomocou Windows Presentation Foundation (WPF) a Windows Forms. Tieto rámce tiež podporujú používanie moderných ovládacích prvkov a plynulého štýlu z knižnice XAML používateľského rozhrania Windows (WinUI) prostredníctvom ostrovov XAML. Komponent Windows Desktop je súčasťou Windowsu. NET Core 3.0 SDK.

Podobne sa pýta, čo je nové v jadre Dot Net?

ASP . NET Core je multiplatformový, vysokovýkonný, open-source framework na vytváranie moderných cloudových aplikácií pripojených k internetu. s ASP . NET Core , môžete: Vytvárať webové aplikácie a služby, aplikácie internetu vecí a mobilné backendy. Používajte svoje obľúbené vývojárske nástroje v systémoch Windows, MacOS a Linux.

Je tiež jadro ASP NET budúcnosťou? NET ako budúcnosti z dotnet ekosystému, bolo oznámené, že posledná verzia plného. NEt framework, ktorý sa má vydať, je 4.8, to neznamená, že tradičný. NET framework je mŕtvy, ale všetky inovácie a funkcie sa budú vyvíjať pre. čisté jadro.

Okrem vyššie uvedeného, aká je najnovšia verzia jadra ASP NET?

ASP. NET Core

vývojári Microsoft a komunita open source
Stabilné uvoľnenie 3.1.1 / 15. januára 2020
Úložisko github.com/aspnet/AspNetCore
Zapísané v C#
Operačný systém Windows, MacOS a Linux

Aké sú výhody jadra. NET?

Výhody z ASP. NET Core Hosting - Má schopnosť hostiť na IIS, Apache, Docker alebo Self Hosting. Cross Platform - ASP. NET Core webová aplikácia môže bežať na vývojových nástrojoch Windows, Mac, Linux. Podpora vstavaného vstrekovania závislostí - Podporuje vstavané vstrekovanie závislostí.

Odporúča: