Obsah:

Čo znamenajú blikajúce svetlá na Fitbit Flex?
Čo znamenajú blikajúce svetlá na Fitbit Flex?

Video: Čo znamenajú blikajúce svetlá na Fitbit Flex?

Video: Čo znamenajú blikajúce svetlá na Fitbit Flex?
Video: НАСТОЯЩЕЕ ГРУЗИНСКОЕ ЧАХОХБИЛИ ИЗ КУРИЦЫ!!! КАК ПРИГОТОВИТЬ? РЕЦЕПТ ПРОСТОЙ 2024, Marec
Anonim

Každé neprerušované svetlo predstavuje 20% prírastok smerom k tomuto cieľu. Napríklad, ak je vaším cieľom 10 000 krokov, tri pevné svetla znamená ste približne 60 % cesty tam a urobili ste asi 6 000 krokov. Keď cítite Flex vibrovať a spustí sa blikanie , budete vedieť, že ste dosiahli svoj denný cieľ.

Ľudia sa tiež pýtajú, ako resetujete Fitbit Flex?

Ako reštartovať Fitbit Flex

  1. Zapojte nabíjací kábel do počítača.
  2. Zapojte Flex do nabíjacieho kábla.
  3. Vložte kancelársku sponku do malého otvoru na zadnej strane nabíjačky.
  4. Podržte kancelársku sponku na 3-5 sekúnd.
  5. Odpojte Flex od nabíjacieho kábla.

Čo tiež robia zelené svetlá na Fitbit? Funguje to tak, že svieti zelená LED diódy na vašej pokožke a meranie drobných zmien farby, ku ktorým dochádza, keď vám pumpuje srdce. Môžete vidieť svetlá blikajú, keď si ho zložíte: idú neustále, celý deň a noc, hoci ich nevidíte ani necítite.

Tiež viete, čo znamenajú farby na Fitbit Flex 2?

Kedy Flex 2 sa nabíja, každé svetlo predstavuje 25% pokrok smerom k dokončeniu poplatok . Kedy Flex 2 je plne nabitá, svieti zelené svetlo bude blesk a všetkých päť svetiel bude svietiť niekoľko sekúnd pred vypnutím. Alarmy.

Prečo sa môj Fitbit Flex nesynchronizuje?

Prejdite do Nastavenia > Bluetooth a vypnite a znova zapnite Bluetooth. Otvor Fitbit aplikácie. Ak tvoj Fitbit zariadenie nie synchronizácia , reštartujte svoj iPhone alebo iPad. Ak tvoj Fitbit zariadenie nebude synchronizovať po reštarte sa prihláste do svojho Fitbit účet na inom telefóne, tablete alebo počítači a skúste to synchronizácia.

Odporúča: