Vlastní AT&T stále Yahoo?
Vlastní AT&T stále Yahoo?

Video: Vlastní AT&T stále Yahoo?

Video: Vlastní AT&T stále Yahoo?
Video: How Is AT&T Even Still Alive? 2024, Apríl
Anonim

AT&T internetových zákazníkov v starom regióne SBC AT&T už boli na AT&T Yahoo ! služby. AT&T uviedol, že Yahoo by stále poskytovať emailové služby pre svojich zákazníkov, avšak s účinnosťou od 30.6.2017, AT&T e-mailové účty bude už nefungujú automaticky ako Yahoo účtov.

Odkúpila ATT spoločnosť Yahoo?

AT&T oznámila zákazníkom svojich e-mailových služieb, že sa do nich nebudú môcť prihlásiť Yahoo webové stránky po 30. júni pomocou ich AT&T účtov. Verizon minulý rok oznámil, že áno nákup Yahoo internetový obchod a zlúčila by ho so svojou jednotkou AOL.

Okrem vyššie uvedeného, môžem si ponechať svoju e-mailovú adresu Yahoo, ak opustím AT&T? Častou otázkou, ktorú dostávame, je: Môžem si ponechať svoj e-mail, ak ho zruším služba." Odpoveď: Áno, ty môcť ! Ak vy Zrušiť tvoj AT&T Internetový účet, vy bude mať stále prístup k svojmu účtu, pokiaľ je váš účet v dobrom stave.

Podobne, čo sa stane s ATT Yahoo Mail?

Váš AT&T Yahoo Mail verzia je zastaraná a jej platnosť vypršala. Zlyhanie pri inovácii na najnovšiu verziu AT&T Yahoo ! Mail teraz bude výsledkom bude trvalé zatvorenie účtu. Podľa ustanovenia 17.9 obchodných podmienok, Yahoo môže kedykoľvek ukončiť svoje služby pre účty. Navštívte -Help-Desk tu Ak chcete znova overiť svoju poštovú schránku.

Kto vlastní SBCGlobal net?

SBCGlobal.net je názov online domény. Môže to byť vo vašej e-mailovej adrese alebo v e-mailovej adrese niekoho, koho poznáte. E-mailové adresy SBCGlobal boli vydané spoločnosťou SBC Communications, spoločnosť predtým známa ako Southwestern Bell Corporation. SBC zlúčený s AT&T v roku 2005 a zlúčená spoločnosť je známa ako AT&T.

Odporúča: