Ako uložím spustenú konfiguráciu v Packet Tracer?
Ako uložím spustenú konfiguráciu v Packet Tracer?

Video: Ako uložím spustenú konfiguráciu v Packet Tracer?

Video: Ako uložím spustenú konfiguráciu v Packet Tracer?
Video: How To Do SDXL LoRA Training On RunPod With Kohya SS GUI Trainer & Use LoRAs With Automatic1111 UI 2024, Apríl
Anonim

The spustená konfigurácia je uložený v pamäti RAM; a konfigurácia spustenia je uložený v NVRAM. Na zobrazenie aktuálneho spustená konfigurácia , vstúpte do relácie beh - config príkaz. Zadajte kópiu beh - spustenie konfigurácie - config prikázať uložiť prúdu spustená konfigurácia k konfigurácia spustenia súbor v NVRAM.

Otázkou tiež je, ako skopírujem spustenú konfiguráciu z konzoly?

Pripojte sa k zariadeniu cez konzolu kábel, Telnet alebo SSH. 3. Prihláste sa > Prejdite do režimu aktivácie > zadajte „ kopírovanie beží - config tftp”* príkaz > Zadajte IP adresu servera TFTP > Pomenujte súbor zálohy. Poznámka: Môžete tiež použiť spustenie- config do kopírovať a config uložené skôr v NVRAM ako v beh - config.

ako uložíte príkaz v prepínači Cisco? Komu uložiť túto konfiguráciu skopírujte do spúšťacej konfigurácie, čo znamená, že je uložená v energeticky nezávislej RAM (NVRAM), takže konfigurácia sa zachová aj po vypnutí napájania. Zastarané príkaz je krátky a jednoúčelový, nie flexibilný s plnými možnosťami ako novší príkaz.

Na čo je teda príkaz copy startup config spustený config?

Spustenie kopírovania - Spustenie konfigurácie - Konfig (taktiež známy ako, Kopírovať - Bežať -Štart) – Uloží aktuálny spustená konfigurácia a konfigurácia spustenia v NVRAM. Toto príkaz cisco je potrebné na uloženie vášho spustená konfigurácia takže keď sa router znova načíta, načíta sa doprava konfigurácia súbor.

Ako uložím zmeny do konfiguračného súboru pri spustení?

Beh konfigurácia je uložený v pamäti RAM; a konfigurácia spustenia je uložený v NVRAM. Na zobrazenie aktuálneho chodu konfigurácia , vstúpte do behu show- config príkaz. Zadajte spustenú kópiu - spustenie konfigurácie - config prikázať uložiť aktuálny beh konfigurácia k konfiguračný súbor spúšťania v NVRAM.

Odporúča: