Čo je import PSSession?
Čo je import PSSession?

Video: Čo je import PSSession?

Video: Čo je import PSSession?
Video: PowerShell Remoting 2024, Smieť
Anonim

The Importovať - PSSession cmdlet dovoz príkazy, ako sú cmdlety, funkcie a aliasy, z a PSSession na lokálnom alebo vzdialenom počítači do aktuálnej relácie. Predvolene, Importovať - Importy PSSession allcommands okrem príkazov, ktoré majú rovnaké názvy ako príkazy v aktuálnej relácii.

Čo takto robí importovací modul?

Parameter ModuleInfo Importovať - modul je zvyknutý importovať a modulov do aktuálnej relácie. Tieto príkazy sú ekvivalentné použitiu pipelineoperator (|) na odoslanie výstupu Get- modul prikázať Importovať - modul.

Tiež, čo je PSSession? Popis. Nové- PSSession cmdlet vytvorí reláciu PowerShell ( PSSession ) na lokálnom alebo vzdialenom počítači. Keď vytvoríte a PSSession , PowerShellevytvára trvalé pripojenie k vzdialenému počítaču. Použite a PSSession na spustenie viacerých príkazov, ktoré zdieľajú údaje, ako je funkcia alebo hodnota premennej.

Čo v tejto súvislosti robí importovací modul ActiveDirectory?

The Modul Active Directory pre WindowsPowerShell je PowerShell modul ktorá konsoliduje skupinu cmdletov. Ak používate systém Windows 7, bude tiež treba spustiť importovať - modul ActiveDirectory príkaz zo zvýšenej výzvy PowerShell. Ďalšie podrobnosti nájdete v časti RSAT pre operačné systémy Windows.

Aký port používa PSSession?

Registruje predvolené koncové body (konfigurácie relácie). použitie pomocou prostredia Windows PowerShell. Vytvorí poslucháč HTTP na prístav 5985 pre všetky lokálne adresy IP. Vytvorí výnimku v bráne Windows Firewall pre prichádzajúcu komunikáciu TCP zapnutú prístav 5985.

Odporúča: