Obsah:

Ako pridám balík NuGet do Visual Studio 2015?
Ako pridám balík NuGet do Visual Studio 2015?

Video: Ako pridám balík NuGet do Visual Studio 2015?

Video: Ako pridám balík NuGet do Visual Studio 2015?
Video: Как подключиться к Dynamics 365 с помощью C #? Dynamics 365 C # - Подключение к CRM | пример 2024, Apríl
Anonim

Správca balíkov NuGet

  1. V Solution Exploreri kliknite pravým tlačidlom myši na Referencie a vyberte Spravovať Balíky NuGet .
  2. Vyberte si " nuget .org" ako Balíček zdroj, vyberte kartu Prehľadávať, vyhľadajte Newtonsoft. Json, vyberte ho balík v zozname a vyberte Inštalácia :
  3. Prijmite všetky výzvy na získanie licencie.

Podobne sa pýta, ako importujem balík NuGet do Visual Studio 2015?

Zdroje balíkov

  1. Vyberte ikonu Nastavenia v používateľskom rozhraní správcu balíkov, ktoré je uvedené nižšie, alebo použite príkaz Nástroje > Možnosti a prejdite na Správcu balíkov NuGet:
  2. Vyberte uzol Zdroje balíkov:
  3. Ak chcete pridať zdroj, vyberte +, upravte názov, zadajte adresu URL alebo cestu do ovládacieho prvku Zdroj a vyberte Aktualizovať.

Okrem vyššie uvedeného, ako otvorím balík NuGet? na paneli nástrojov okna Assembly Explorer alebo zvoľte Súbor | Otvorené od Balíky NuGet Cache v hlavnom menu. Toto bude otvorené a Otvorené od Balíky NuGet Dialógové okno vyrovnávacej pamäte. Zobrazí sa dialógové okno balíkov od všetkých NuGet umiestnenia vyrovnávacej pamäte na vašom počítači. Použite vyhľadávacie pole v dialógovom okne na nájdenie požadovaného balík.

Okrem toho, ako vytvorím súbor Nupkg vo Visual Studio 2017?

Visual Studio 2017 automaticky zahŕňa funkcie NuGet, keď je. NET je nainštalované pracovné zaťaženie. Nainštalujte nuget.exe CLI jeho stiahnutím z nuget.org a uložte tento.exe súbor na vhodnú priečinok a dodal, že priečinok do vašej premennej prostredia PATH.

Ako otvorím konzolu správcu balíkov vo Visual Studio 2015?

Po inštalácii NuGet alebo ak používate Visual Studio 2015 , do otvorené a Konzola správcu balíkov , kliknite na ponuku Nástroje a vyberte možnosť NuGet Správca balíkov a potom si vyberte Konzola správcu balíkov . Tu môžete napísať príkaz na inštaláciu balíkov, ktoré sa vyžadujú vo vašej aplikácii.

Odporúča: