Obsah:

Aké komponenty tvoria nepretržitú dodávku?
Aké komponenty tvoria nepretržitú dodávku?

Video: Aké komponenty tvoria nepretržitú dodávku?

Video: Aké komponenty tvoria nepretržitú dodávku?
Video: The PSYCHOLOGY Of AQUASCAPING 2024, Apríl
Anonim

Tieto stavebné kamene nepretržitého doručovania sú:

  • Nepretržitý vývoj & integrácia ,
  • Nepretržitý testovanie. a.
  • Nepretržitý uvoľniť.

V súvislosti s tým, aké sú tri komponenty kontinuálneho zásobovacieho potrubia?

Ako je znázornené na obrázku 1, potrubia pozostáva zo štyroch aspektov: Nepretržitý prieskum (CE), Nepretržitá integrácia ( CI ), Nepretržité nasadenie (CD) a Release on Demand, pričom každý z nich je popísaný vo vlastnom článku. The potrubia je významným prvkom Agile produktu Doručenie kompetencie.

Okrem vyššie uvedeného, aké sú hlavné zložky CI CD? Kľúč komponent z CI / CD ekosystém je testovacie prostredie, ktoré skracuje čas testovania automatickým zisťovaním najzávažnejších chýb v počiatočných fázach dodávania softvéru. Automatizované testovanie kódu vyhladzuje proces.

Jednoducho povedané, čo umožňujú kľúčové komponenty kontinuálneho zásobovacieho potrubia?

Nepretržité doručovanie je o umožnenie vašej organizácii prinášať nové funkcie do produkcie, jeden po druhom, rýchlo a spoľahlivo. To znamená, že každú jednotlivú funkciu je potrebné pred zavedením otestovať, čím sa zabezpečí, že funkcia spĺňa kvalitatívne požiadavky celkového systému.

Čo je nepretržité doručovanie v DevOps?

Nepretržité doručovanie je dôležitý proces dodávania softvéru/aktualizácií do výroby v menších prírastkoch, čím sa zabezpečí, že softvér bude možné vydať kedykoľvek. S týmto prístupom DevOps , tím bude vždy pripravený na 'Dodanie kedykoľvek' do výroby.

Odporúča: