Obsah:

Ako zmením svoje heslo Artifactory?
Ako zmením svoje heslo Artifactory?

Video: Ako zmením svoje heslo Artifactory?

Video: Ako zmením svoje heslo Artifactory?
Video: Jak ZMĚNIT HESLO pro STEAM | Návod | STEAM / PC 2024, Apríl
Anonim

Ak ty zabudnúť tvoj heslo , na Umelá Prihlasovacie dialógové okno, vyberte Zabudol si heslo a zadajte svoje používateľské meno do nasledujúceho dialógového okna, ktoré sa zobrazí. Po kliknutí na tlačidlo Odoslať systém odošle správu na e-mailovú adresu nakonfigurovanú pre váš používateľský účet s odkazom, na ktorý môžete kliknúť resetovať tvoj heslo.

Ako potom resetujem svoje heslo správcu Artifactory?

Komu resetovať a heslo bez vykonania a aktualizácie jednoducho vezmite upravený priložený bezpečnostný konfiguračný súbor, umiestnite ho do $ARTIFACTORY_HOME/atď, uistite sa, že má názov security. xml a reštartujte Artifactory.

Okrem toho, čo je kľúč Artifactory API? Umelá umožňuje autentifikáciu pre REST API hovory pomocou vášho API kľúč ako alternatívu k vášmu používateľskému menu a heslu dvoma spôsobmi: buď môžete použiť X-JFrog-Art- API hlavičku, pomocou ktorej môžete zadať API kľúč , alebo môžete použiť základné overenie pomocou svojho používateľského mena a API kľúč (namiesto vášho hesla).

Len tak, ako nájdem svoje šifrované heslo Artifactory?

Konkrétne kroky sú: Pomocou používateľského rozhrania prejdite na kartu „Správca“-> „Zabezpečenie“-> „Všeobecné“Kliknite na ikonu „ Šifrovať ' na konfiguráciu Umelá do zašifrovať všetky heslá.

  1. Vyplňte heslo databázy do poľa „heslo“a uložte konfiguráciu.
  2. Prejdite a zobrazte obsah deskriptora konfigurácie:

Ako vložím obrázok do Artifactory?

Začíname s Artifactory SaaS

  1. Prihláste sa do svojho úložiska pomocou nasledujúceho príkazu s vašimi povereniami Artifactory SaaS. docker login ${server-name}-{repo-name}.jfrog.io.
  2. Vytiahnite obrázok pomocou nasledujúceho príkazu.
  3. Ak chcete odoslať obrázok, najprv ho označte a potom použite príkaz push.

Odporúča: