Obsah:

Čo je to odrážka?
Čo je to odrážka?

Video: Čo je to odrážka?

Video: Čo je to odrážka?
Video: Základy odrážek ve Wordu | EduTV 2024, Apríl
Anonim

The odrážka vyhlásenie formát je spôsob, ako opísať úspech čo najmenším počtom slov, no zároveň ho plne vysvetliť. Je to priamy spôsob uvádzania úspechov, ktorý sa špecificky vyhýba všeobecnostiam, nepodloženým tvrdeniam a kvetnatým ozdobám. Tento formát je potrebný z dvoch dôvodov.

Čo sú teda príklady odrážok?

Odrážky sa používajú namiesto čísel, keď poradie položiek v zozname nie je dôležité. Existuje mnoho foriem guľky vybrať si z. Najbežnejšie formy sú ťažká čierna bodka (?) a otvorený kruh (?). Iné bežné guľka možnosti zahŕňajú štvorce (vyplnené a otvorené), kosoštvorce, pomlčky a značky začiarknutia.

Okrem toho, čo je to odrážkový papier? GULLET VYHLÁSENIA. ÚČEL. The Papier na pozadí odrážky je vynikajúci nástroj určený na prezentáciu stručne napísaných vyhlásení zameraných na jednu myšlienku alebo na prezentáciu súboru úspechov s ich príslušnými dopadmi.

Jednoducho, čo je to modifikované sloveso odrážky?

Modifikované sloveso - V upravené sloveso zmeny v dosahu na úspech guľka , prvok úspechu začína modifikátorom, ako je napríklad príslovka, pred akciou sloveso a končí výslovne uvedeným nárazovým prvkom.

Ako píšete odrážky?

Pomocou odrážok uveďte funkcie, kroky alebo tipy, ako je tento zoznam

  1. Zdôraznite začiatok odrážky, ako v tomto zozname, keď prvých pár slov vystihuje hlavnú myšlienku.
  2. Urobte odrážky konzistentné v štruktúre.
  3. Dôsledne prerušujte odrážky.
  4. Vyhnite sa ukončeniu odrážok bodkočiarkami.