Čo je služba vrátenia balíka 56901?
Čo je služba vrátenia balíka 56901?

Video: Čo je služba vrátenia balíka 56901?

Video: Čo je služba vrátenia balíka 56901?
Video: Как продавать на Вайлдберриз - пошаговая инструкция, как торговать (работать) на Wildberries с нуля 2024, Apríl
Anonim

Služba vrátenia balíka je a služby nastavený USPS, ktorý v podstate dodáva všetky balíky do jedného skladu. Ďalšie informácie na štítku s predplateným poštovným identifikujú obchodníka. Obchodníci potom môžu poslať svoju vlastnú prepravnú spoločnosť, aby pre nich hromadne vyzdvihla všetky balíky.

Otázkou tiež je, čo znamená Služba vrátenia balíka?

Služba vrátenia balíka (PRS) umožňuje spotrebiteľom vrátiť tovar obchodníkom bez platenia poštovného. Toto služby je do istej miery podobný Merchandise Služba vrátenia v tom, že umožňuje spotrebiteľom vrátiť balíky obchodníkom na náklady obchodníka.

Okrem toho, čo znamená dostupnosť agenta na vrátenie? “ Dostupné pre agenta vrátenia ” je skenovanie USPS používa pre ppl vracajúci sa nákupy pre Macy's, Lands End atď., ktoré boli poskytnuté a vrátiť štítok, USPS ich akceptuje, návratový agent vyzdvihuje cca 3x do týždňa.

Čo je teda služba vrátenia balíka DC?

Služba vrátenia balíka (PRS) je oddaný návratová služba pre odosielateľov s veľkým objemom sa vracia . Získajte pohodlné predplatené, predtlačené vrátiť prepravné štítky, ktoré spĺňajú špecifikácie USPS.

Ako dlho trvá služba vrátenia balíka USPS?

USPS Retail Ground®: Dodanie 2-8 dní. Prioritná služba vrátenia pošty®: 2- 3 deň Doručenie. Služba vrátenia balíka (PRS) - Celá sieť: Dodanie 2-8 dní.

Odporúča: