Obsah:

Čo je súbor Ruby?
Čo je súbor Ruby?

Video: Čo je súbor Ruby?

Video: Čo je súbor Ruby?
Video: Топ 10 языков 2021. Java 16/17. Процессоры 3 нм. Триумф Netflix [MJC news #5] НОВОСТИ АЙТИ ФЕВРАЛЬ. 2024, Apríl
Anonim

Ruby má pomenovanú triedu Súbor ktoré možno použiť na vykonávanie rôznych metód na a súbor . Jednou z týchto metód je. otvorený, ktorý sa pozerá dovnútra a súbor.

Ako teda môžem čítať súbor v Ruby?

Ako čítať súbory v Ruby

  1. Otvorte súbor metódou open.
  2. Prečítajte si súbor, celý súbor, riadok po riadku alebo určitý počet bajtov.
  3. Zatvorte súbor pomocou metódy close.

má Ruby hlavnú metódu? Ruby's Main Objekt (kontext najvyššej úrovne) Ruby vytvorí objekt tzv Hlavná kedykoľvek Ruby štartuje a Hlavná je kontext najvyššej úrovne (známy aj ako rozsah najvyššej úrovne). Ruby program. Metódy definované v rozsahu najvyššej úrovne (t.j. metódy ktoré nie sú zabalené v triede alebo module) budú viazané na Hlavná objekt.

Čo tu znamená RB v Ruby?

HTML Ruby Základ (< rb >) prvok je používa sa na vymedzenie základného textového komponentu < rubín > anotácia, teda text, ktorý je anotovaný. Jeden < rb > prvok by mal zalomiť každý samostatný atómový segment základného textu.

Čo je argv v Ruby?

In Ruby , ARGV je konštanta definovaná v triede Object. Je to inštancia triedy Array a má prístup ku všetkým metódam poľa. Predvolene, Ruby zachytáva všetky argumenty príkazového riadku odovzdané a Ruby program (rozdelený medzerami), keď sa vyvolá binárny súbor príkazového riadka a uloží ich ako reťazce v ARGV pole.

Odporúča: