Čo je dátový slovník v obchodnej analýze?
Čo je dátový slovník v obchodnej analýze?

Video: Čo je dátový slovník v obchodnej analýze?

Video: Čo je dátový slovník v obchodnej analýze?
Video: Data Dictionary vs Business Glossary: Demystifying the Difference 2024, Marec
Anonim

Dátové slovníky sú RML údajov model, ktorý zachytáva detaily na úrovni poľa údajov v systéme alebo systémoch. Počas fázy požiadaviek sa pozornosť nesústreďuje na skutočnosť údajov v databáze alebo technickom návrhu potrebnom na implementáciu obchodné údaje objektov v databáze.

Otázkou tiež je, čo je dátový slovník a aký je jeho účel?

A dátový slovník je zbierka popisov údajov predmety alebo predmety v a údajov model v prospech programátorov a iných, ktorí sa na ne potrebujú odvolávať. Prvým krokom pri analýze systému objektov, s ktorými používatelia interagujú, je identifikovať každý objekt a jeho vzťah k iným objektom.

Podobne, čo by malo obsahovať dátový slovník? A Dátový slovník je popis údajov v obchodných podmienkach vrátane informácií o údajov ako napr údajov typy, detaily štruktúry a bezpečnostné obmedzenia. Na rozdiel od obchodných glosárov, ktoré sa zameriavajú na údajov v celej organizácii, Dátové slovníky podpora Údaje Sklady definovaním spôsobu ich použitia.

Po druhé, čo je príklad dátového slovníka?

19.11 Dátový slovník A dátový slovník je centralizované úložisko metadát. Metadáta sú údajov o údajov . Niektorí príklady toho, čo môže obsahovať organizácia dátový slovník patrí: The údajov typy, napr. celé číslo, skutočné číslo, znak a obrázok všetkých polí v databázach organizácie.

Čo je dátový slovník v databáze?

A dátový slovník je súbor alebo množina súborov, ktorá obsahuje a databázy metaúdaje. The dátový slovník obsahuje záznamy o iných objektoch v databázy , ako napr údajov vlastníctvo, údajov vzťahy k iným objektom a iné údajov . The dátový slovník je dôležitou súčasťou každého vzťahu databázy.

Odporúča: