Obsah:

Čo je to osemjadrový procesor v smartfónoch?
Čo je to osemjadrový procesor v smartfónoch?

Video: Čo je to osemjadrový procesor v smartfónoch?

Video: Čo je to osemjadrový procesor v smartfónoch?
Video: 🟠 HOTWAV NOTE 12 - ДЕТАЛЬНЫЙ ОБЗОР и ТЕСТЫ 2024, Smieť
Anonim

Čo je to an Okta - jadrový procesor ? Ako už názov napovedá, Okta - jadrový procesor sa skladá z ôsmich procesor jadrá, ktoré poháňajú Galaxy smartfóny .*Samsungova galaxia smartfóny bežať na jednom Okta - jadro (2,3 GHz Quad + 1,6 GHz Quad) alebo Quad- jadro (2,15 GHz + 1,6 GHz duálny) spracovateľov v závislosti od krajiny alebo prepravcu.

Podobne sa môžete opýtať, ktorý telefón je lepší osemjadrový alebo štvorjadrový?

Podmienky okta - jadro a štvorkolka - jadro označujú číslo procesora jadrá v CPU. Okta je osem, štvorkolka je štyri. Keď sú však potrebné pokročilé úlohy, rýchlejšie sada štyroch jadrá nakopne Presnejší výraz ako okta - jadro , potom by bolo „dvojité štvorkolka - jadro ”.

Podobne, ktorý procesor je najlepší v telefóne? V súčasnosti k nim patria Apple A13, Huawei Kirin 990, Qualcomm Snapdragon 855 Plus a Samsung Exynos 9820. najlepšie smartfón spracovateľov . Týchto päť top spracovateľov sú postavené na momentálne najpokrokovejšom 7nm výrobnom procese a majú dobre kontrola spotreby energie.

Ak vezmeme do úvahy toto, čo robí osemjadrový procesor?

Štvorjadrový procesor znamená procesor so 4 jadrami, pričom Osemjadrový procesor znamená procesor s 8 jadrami. Hlavné pochopenie: Počet jadier neovplyvňuje výkon.

Ktorý telefón má najrýchlejší procesor?

Všetky štyri smartfóny bežia na operačnom systéme Google Android

  • HTC One X+ Štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,7 GHz v telefóne HTC One X+ je v čase písania tohto článku najrýchlejší na trhu.
  • Galaxy Note II N7100. Rovnako ako One X+, aj Galaxy Note II N7100 obsahuje štvorjadrový procesor.
  • HTC Droid DNA.
  • Google Nexus 4.

Odporúča: