Čo je symetrické a asymetrické multiprocesovanie?
Čo je symetrické a asymetrické multiprocesovanie?

Video: Čo je symetrické a asymetrické multiprocesovanie?

Video: Čo je symetrické a asymetrické multiprocesovanie?
Video: #61 - Asymetrická kryptografie a digitální podpisy 2024, Apríl
Anonim

Hlavný rozdiel medzi symetrické a asymetrické viacnásobné spracovanie je to, v symetrické multiprocesovanie , CPU sú identické a zdieľajú hlavnú pamäť, zatiaľ čo v asymetrické multiprocesovanie CPU nie sú identické a riadia sa vzťahom slave-master.

Tiež viete, aký je rozdiel medzi symetrickým a asymetrickým multiprocesingom?

In Symetrické viacnásobné spracovanie , procesory zdieľajú rovnakú pamäť. Primárny rozdiel medzi symetrickým a asymetrickým multiprocesingom je to v Symetrické Multiprocessing celý procesor v systémové úlohy v OS. Ale v Asymetrické multiprocesovanie v OS spúšťa úlohu iba hlavný procesor.

Po druhé, aký je rozdiel medzi multiprogramovaním a multiprocesingom? Multiprogramovanie - CPU je schopný vykonávať iba jeden program naraz. To vytvára ilúziu, že sa súčasne vykonáva viacero procesov. Viacnásobné spracovanie - Na rôznych CPU sa súčasne vykonáva viacero procesov. Nie je to tak, že proces alebo úloha sa vykonáva na viacerých CPU.

Čo je teda asymetrický systém?

asymetrický systém - Počítačová definícia A systém v ktorých sú hlavné zložky alebo vlastnosti odlišné. Pozri asymetrické kompresia. Počítač DesktopEncyclopedia TÁTO DEFINÍCIA JE LEN PRE OSOBNÉ POUŽITIE Všetky ostatné reprodukcie sú prísne zakázané bez povolenia vydavateľa.

Čo je to symetrická komunikácia?

V telekomunikáciách termín symetrický (tiež symetrické ) označuje akýkoľvek systém, v ktorom je rýchlosť alebo množstvo dát rovnaké v oboch smeroch, spriemerované v čase. Symetrická komunikácia nie je nevyhnutne najefektívnejší režim v danej aplikácii.

Odporúča: