Čo je Fbcdn?
Čo je Fbcdn?

Video: Čo je Fbcdn?

Video: Čo je Fbcdn?
Video: El Chombo - Dame Tu Cosita (Official Video) [Ultra Music] MUSICAL.LY 2024, Apríl
Anonim

“ fbcdn .net je doména vlastnená Facebookom, ktorá sa používa ako doména na poskytovanie statického obsahu, ako sú fotografie z CDN.“– Zdroj.

Čo potom znamená Fbcdn?

Facebook Content Delivery Network

Možno sa tiež opýtať, čo je Scontent Facebook? FBCDN znamená Facebook Content DeliveryNetwork. Je to vec, ktorá hosťuje obrázky a iné veci, ktoré sa nahrávajú Facebook - ergo, je to priamy odkaz na obrázok, ktorý by pravdepodobne vyžadoval, aby ste sa s danou osobou spriatelili, inak by ste ju videli.

Ľudia sa tiež pýtajú, na čo slúži Fbcdn net?

- Quora. ACDN alebo Content Delivery sieť , je a siete rôznych serverov zvyknutý uistite sa, že váš webový obsah je prístupný zo servera vo vašej blízkosti, aby ste zachovali rýchlosť. Statický obsah je obsah, ktorý sa nemení, napríklad nahrané obrázky.

Čo je pripojenie na Facebooku?

Facebook Connect je aplikácia s jediným prihlásením, ktorá umožňuje používateľom interagovať s inými webovými stránkami prostredníctvom ich Facebook účtu. Získaním prístupu k zoznamu priateľov používateľa môže webová lokalita ukázať používateľovi, ktorí z ich priateľov tiež navštívili webovú stránku prostredníctvom FacebookConnect.