Čo je Read_committed_snapshot?
Čo je Read_committed_snapshot?

Video: Čo je Read_committed_snapshot?

Video: Čo je Read_committed_snapshot?
Video: SQL Server Quickie #29 - Read Committed Snapshot Isolation 2024, Apríl
Anonim

The READ_COMMITTED_SNAPSHOT voľba databázy určuje správanie predvolenej úrovne izolácie READ COMMITTED, keď je v databáze povolená izolácia snímky. Ak to výslovne neuvediete READ_COMMITTED_SNAPSHOT ON, READ COMMITTED sa aplikuje na všetky implicitné transakcie.

Čo je teda Rcsi SQL Server?

SQL Server poskytuje dve fyzické implementácie úrovne izolácie potvrdenia čítania definovanej v SQL štandard, zamykanie izolácie potvrdenia čítania a potvrdenia čítania ( RCSI ).

Ako tiež zistím, či je povolená izolácia snímok? Komu otestovať či a snímka transakcie izolácia úroveň je povolené , postupujte nasledovne: Spustite SQL Server Profiler.

Poznámka Ak chcete zobraziť stĺpec TransactionID, kliknutím začiarknite políčko Zobraziť všetky stĺpce.

  1. Kliknutím na Spustiť spustíte sledovanie.
  2. V Business Intelligence Development Studio spracujte projekt Analysis Services.

Ako teda funguje snímka potvrdenia čítania?

Myšlienka v pozadí Prečítajte si Committed Snapshot Izolácia je nasledovná: namiesto uzamknutia záznamu počas čítanie fázu so zdieľaným zámkom, SQL Server bude transparentne vám vráti staré spáchaný verziu záznamu z obchodu verzií. Store Version Store je uložený v TempDb.

Aké je použitie izolácie snímok na serveri SQL Server?

SNAPSHOT izolácia určuje, že údaje načítané v rámci a transakcie nikdy nebude odrážať zmeny vykonané inými simultánnymi transakciami. The transakčné použitie verzie riadkov údajov, ktoré existujú, keď transakcie začína.