Obsah:

Ako zistíte, čo je to písmo?
Ako zistíte, čo je to písmo?

Video: Ako zistíte, čo je to písmo?

Video: Ako zistíte, čo je to písmo?
Video: Бог – это кайф 2024, Apríl
Anonim

Najpôvabnejší spôsob, ako identifikovať a písmo vo voľnej prírode je s bezplatnou aplikáciou WhatTheFont Mobile. Stačí spustiť aplikáciu a potom odfotografovať text kdekoľvek – na papieri, nápisoch, stenách, knihe atď. Aplikácia vás vyzve, aby ste orezali fotografiu na text a potom identifikovali každý znak.

Podobne sa môžete opýtať, ako zistím, aké písmo je použité na obrázku?

Stačí nahrať súbor obrázok , kliknite na písmo chcete teda identifikovať skontrolovať z výsledkov. Najlepšie výsledky dosiahnete odovzdaním v dobrej kvalite obrázok a uistite sa, že text je vodorovný. Zistíme text v obrázok automaticky, potom môžete kliknúť na písmo chceš.

Po druhé, ako môžem identifikovať písmo na webovej stránke? Otvorte inšpektor prehliadača. V prehliadači Chrome alebo Firefox to môžete urobiť kliknutím pravým tlačidlom myši a výberom položky „Skontrolovať“. Ctrl+Shift+I (Windows) alebo Cmd+Shift+I (Mac) by tiež mali fungovať. Prejdite na prvok, ktorého písmo si zvedavý.

Otázkou tiež je, čo je to aplikácia písma?

WhatTheFont je Shazam fonty - sen dizajnéra. The aplikácie je mobilná verzia webovej stránky, ktorú predtým vyvinula spoločnosť MyFonts, a rozpoznáva všetky písmo na ktoré ukazujete fotoaparátom, vrátane variácie podobného fonty ísť s tým.

Ako zistím, aké písmo sa používa v dokumente programu Word?

Najprv môžete použiť funkciu Nájsť a nahradiť týmto spôsobom:

  1. Stlačte Ctrl+F.
  2. Kliknite na tlačidlo Viac, ak je k dispozícii.
  3. Skontrolujte, či je pole Nájsť prázdne.
  4. Kliknite na Formát a potom vyberte Písmo.
  5. Pomocou ovládacích prvkov v dialógovom okne zadajte, že chcete nájsť písmo Times Roman, ktoré používate.
  6. Kliknite na OK.

Odporúča: