Obsah:

Čo je to zámok proti vyzdvihnutiu?
Čo je to zámok proti vyzdvihnutiu?

Video: Čo je to zámok proti vyzdvihnutiu?

Video: Čo je to zámok proti vyzdvihnutiu?
Video: Первые тесты двигателей для "электричек" - на неодимовых магнитах 2024, Apríl
Anonim

The vyberanie z a zámok je celkom jednoduché. Anti - vybrať zámky sú vyrobené tak, že je to takmer nemožné vyzdvihnúť . Metódy zahŕňajú hornú polovicu zväzku kolíkov s hríbovitým tvarom alebo vrúbkovaním, aby sa zachytila, keď sa práve nachádza vybral , čo vytvára dojem, že je na mieste.

Vzhľadom na to, ako zastavíte vyberanie zámkov?

Prevencia

  1. Jasná viditeľnosť. Udržujte terénne úpravy okolo vášho domu a kancelárie čo najčistejšie.
  2. Susedská hliadka. Buďte ostražití a uvedomte si svoje okolie.
  3. Bezpečnostná kamera.
  4. Protiblokovacie nárazové zariadenia.
  5. Nainštalujte bezpečnostné kolíky.
  6. Vysoko bezpečnostné zámky.
  7. Zámky ľahkej obchodnej triedy.
  8. Bezkľúčové zámky.

Okrem toho, ako funguje pištoľ na vyberanie zámku? Oceľová tyč z pištoľ na vyberanie zámku zasiahne kolíky súčasne, keď stlačíte spúšť. Zasiahnutie každého kolíka tak rýchlo, že oddelí kolíky, čo vám umožní zachytiť kolíky nad čiarou šmyku zámok napínacím kľúčom a otvorte zámok.

Podobne, aké zámky sú odolné proti vybratiu?

Ak ich máte, už máte zámky odolné proti nárazom a zámky odolné proti vypáčeniu vyrobené buď spoločnosťou Kwikset alebo Schlage (v závislosti od označenia). Vezmite si zámky dverí do zámočníctva. Zámočníci môžu nainštalovať špeciálne kolíky, ktoré značne sťažia, aj keď nie nemožné, naraziť do zámku.

Dajú sa vybrať zámky Bowley?

Bowleyho zámok Spoločnosť Ako to funguje. Môcť bude to tak Vybrané ? Za účelom vyzdvihnúť a zámok , musíte byť schopní dosiahnuť každý kolík pomocou vyberanie nástroj a súčasne naň aplikujte predbežný krútiaci moment zámok . Aby nástroj dosiahol kolíky v Bowleyho zámok , musí mať tvar spätnej vidlice, podobne ako kľúč.

Odporúča: