Obsah:

Ako získam prístup k cloudu IBM?
Ako získam prístup k cloudu IBM?

Video: Ako získam prístup k cloudu IBM?

Video: Ako získam prístup k cloudu IBM?
Video: Саймон Синек: Как выдающиеся лидеры вдохновляют действовать 2024, Smieť
Anonim

Správa prístupu v IBM Cloud

  1. Zdroje IAM nájdete v časti Spravovať > Prístup (IAM) a potom vyberte položku Používatelia, Prístup skupiny alebo ID služby, aby ste mohli začať.
  2. Na priradenie prístup k vašim klasickým zdrojom infraštruktúry, nastavíte povolenia v časti Spravovať > Prístup (IAM) na karte Klasická infraštruktúra pre používateľa, ktorého chcete priradiť prístup .

Otázkou tiež je, či má IBM cloud?

IBM Cloud je súprava oblak výpočtové služby od IBM ktorý ponúka platformu ako službu (PaaS) aj infraštruktúru ako službu (IaaS). s IBMCloud IaaS, organizácie môcť nasadzujte a pristupujte k virtualizovaným IT zdrojom – ako je výpočtový výkon, úložisko a sieť – cez internet.

Okrem toho, aké sú možnosti cloudu? Verejné oblak služby sú distribuované systémy hosťované a riadené a oblak predajcu. Títo oblak zákazníci požadujú podnikový kalibr schopnosti ktoré napodobňujú bezpečnosť, výkon a škálovateľnosť ich lokálnych systémov.

Ako sa týmto spôsobom nazýva cloud IBM?

Nový názov SoftLayer: IBM Cloud . SoftLayery, o ktorej ste toľko počuli, je teraz základom IBMCloud . Stále prinášame to isté úžasné oblak infraštruktúry v ešte väčšom rozsahu.

Čo je hybridný cloud?

Hybridný cloud je a oblak počítačové prostredie, ktoré využíva kombináciu lokálneho, súkromného oblak a tretia strana, verejná oblak služby s orchestráciou medzi týmito dvoma platformami.

Odporúča: