Ako funguje Jackson JSON?
Ako funguje Jackson JSON?

Video: Ako funguje Jackson JSON?

Video: Ako funguje Jackson JSON?
Video: Полный курс по Next js - Изучи Nextjs за 2 часа! | React SSR +таймкоды 2024, Apríl
Anonim

The Jackson ObjectMapper môže analyzovať JSON z reťazca, prúdu alebo súboru a vytvorte objekt Java alebo objektový graf reprezentujúci analyzované JSON . Analýza JSON do objektov Java sa tiež označuje ako deserializácia objektov Java z JSON . The Jackson ObjectMapper môže tiež vytvoriť JSON z objektov Java.

Čo je teda Jackson JSON?

Jackson je veľmi populárna a efektívna knižnica založená na jave na serializáciu alebo mapovanie objektov java JSON a naopak. Tento tutoriál vás naučí základy a pokročilé Jackson funkcie knižničného API a ich použitie jednoduchým a intuitívnym spôsobom.

používa Jackson odraz? Napríklad Java Reflexia môže byť použité na mapovanie vlastností v súboroch JSON na metódy getter / setter v objektoch Java, ako napr Jackson , GSON, Boon atď. robí . alebo Reflexia môže byť použité na mapovanie názvov stĺpcov JDBC ResultSet na metódy getter/setter v objekte Java.

Okrem toho, ako funguje deserializácia JSON?

Vracia sa JSON údaje v reťazcovom formáte. In Deserializácia , to robí opak serializácie, čo znamená, že sa konvertuje JSON reťazec na zákazku. V nasledujúcom kóde volá statickú metódu DeserializeObject() of JsonConvert triedy absolvovaním JSON údajov. Vráti vlastný objekt (BlogSites). JSON údajov.

Používajú jarné topánky Jackson?

Jarná čižma , štandardne zahŕňa Jackson 2 závislosť a je súčasťou jar - boot -starter-json. Použitím trieda JacksonAutoConfiguration, jarná čižma automaticky konfiguruje Jackson s nasledujúcim správaním: ObjectMapper v prípade, že ešte nie je nakonfigurovaný.

Odporúča: