Obsah:

Má Surface Pro 3 USB port?
Má Surface Pro 3 USB port?

Video: Má Surface Pro 3 USB port?

Video: Má Surface Pro 3 USB port?
Video: REVIEW: Surface Pro 3 in 2023 - Still Usable? - Now Budget 2-in-1 Tablet PC! 2024, Smieť
Anonim

The Surface Pro 3 je postavený na procesore Intel Core 4. generácie s čipom TPM pre podnikovú bezpečnosť. Zahŕňa a USB 3.0 prístav a Mini DisplayPort vpravo, audio konektor vľavo a slot microSD vymeniteľný za chodu na zadnej strane zariadenia.

Vzhľadom na to, má Surface Pro port USB?

Surface Pro 4 má prístavov očakávate od plnohodnotného notebooku. Pripojte a USB príslušenstvo ako myš, tlačiareň, ethernetový adaptér, USB disk alebo smartfón. Keď je vaša batéria vybitá, pripojte dodaný napájací zdroj Povrch Pripojte nabíjanie prístav.

Navyše, môžete nabíjať Surface Pro 3 cez USB port? Ak vy mať Povrch 3 , môžeš dobíjajte kedykoľvek takmer z akéhokoľvek zdroja. Nielenže Povrch 3 vydržia dlhšie na singli poplatok , vďaka svojej energeticky efektívnejšej architektúre, ale ak sa zníži, môžeš pridajte šťavu takmer z akéhokoľvek USB zdroj energie s použitím akéhokoľvek priemyselného štandardu mikro USB kábel.

Jednoducho, koľko USB portov má Surface Pro 3?

Bude predstavovať dve USB 2 prístavov a tri USB 3 porty , konektor mini-DisplayPort s podporou 4K a gigabitový (1 000 Mbps) Ethernet. Takže je to všetko oveľa vylepšené.

Aké sú porty na Surface Pro 3?

Surface Pro 3 má porty, ktoré očakávate od plnohodnotného notebooku

  • Port USB 3.0 plnej veľkosti. Pripojte príslušenstvo USB, ako je napríklad myš, tlačiareň, 4G USB kľúč alebo ethernetový adaptér.
  • slot na microSD kartu.
  • Mini DisplayPort verzia 1.2.
  • Nabíjací port a 36-wattový zdroj.
  • Kryt port.

Odporúča: