Koľko stojí Adobe Creative Suite cs6?
Koľko stojí Adobe Creative Suite cs6?

Video: Koľko stojí Adobe Creative Suite cs6?

Video: Koľko stojí Adobe Creative Suite cs6?
Video: Куршевель. Полный обзор всех трасс горнолыжного курорта: Как добраться и где жить? 2024, Smieť
Anonim

Stanovenie cien a Dostupnosť

Odhadovaná ulica cena pre apartmány je 2 599 USD za CS6 Hlavná zbierka, 1 899 USD za CS6 Production Premium, 1 899 USD za CS6 Design & WebPremium a 1 299 USD za CS6 Dizajnový štandard. Inovovať a vzdelávanie cenotvorby ako aj objemové licencovanie sú k dispozícii.

Ľudia sa tiež pýtajú, môžete si stále kúpiť Adobe Creative Suite?

Od 9. januára 2017 Adobe Creative Suite (CS6 alebo staršia) aplikácie trvalej licencie ako napr Adobe Photoshop, Adobe ilustrátor, Adobe InDesign, Adobe Premiere Pro a Adobe After Effects už nie sú k dispozícii na predaj od Adobe (Pozri nižšie).

Okrem toho, je Adobe cs6 zadarmo? Hlavný rozdiel je v tom Adobe Photoshop CS, ktoré vlastníte a je to len jednorazová platba. s Adobe Photoshop CC si iba prenajímate softvér a musíte navždy platiť mesačný poplatok za predplatné. Môžete si stiahnuť zadarmo jeho plná 30-dňová verzia na oficiálnej webovej stránke.

Je teda Dreamweaver súčasťou Adobe Creative Suite?

Adobe Creative Suite . Každé vydanie pozostávalo z niekoľkých Adobe aplikácie, napr. Photoshop, Acrobat , Premiere Pro alebo After Effects, InDesign a Illustrator, ktoré sú štandardnými aplikáciami pre mnohé pozície grafického dizajnu.

Koľko stojí Creative Suite mesačne?

Rozdiel medzi týmito dvoma plánmi je v koľko mrakov úložisko je zahrnuté: za 9,99 $ za - mesiac úrovne získate 20 GB úložného priestoru, zatiaľ čo 19,99 USD za mesiac dodáva sa s 1 TB.

Odporúča: