Je potrebné vymeniť batériu Kindle?
Je potrebné vymeniť batériu Kindle?

Video: Je potrebné vymeniť batériu Kindle?

Video: Je potrebné vymeniť batériu Kindle?
Video: Veci, ktoré je potrebné vedieť o autobatériách | AUTODOC tipy 2024, Apríl
Anonim

vy môcť nečakajte optimum batérie výkon od a Kindle to je pár rokov. vy môcť zvážiť nahradenie a batérie ale inak budeš potrebu nabíjať ho častejšie.

V súvislosti s tým je možné vymeniť batériu Kindle?

Najviac dobíjateľné batérie ' batérie život sa meria v poplatkoch, nie v rokoch, takže nie je neslýchané musieť zmeniť a Kindleova batéria . Ak má niekto problémy s Kindleova batéria život, postupujte podľa týchto pokynov, aby ste zmenili batérie : Otočte Kindle vypnuté. Odsuňte zadný kryt z Kindle.

Tiež, koľko rokov vydrží Kindle Paperwhite? Výdrž batérie na Kindle Paperwhite 2018 sa líši v závislosti od koľko používaš to. Amazon tvrdí, že získate týždne na jedno nabitie, čo je správne, ak čítate približne 30 minút denne.

Následne sa možno spýtať, či je možné vymeniť batériu v Kindle Fire?

Nahradiť váš Amazon Požiarna batéria Kindle alebo Ponechajte si doplnok Batéria po ruke ako záloha. Jednoduché, jednoduché a lacné! Získate nový 4400 mAh Batéria , BEZPLATNÉ špeciálne nástroje (nevyhnutné na inštaláciu), Videonávody A Získate tiež plnú JEDNOROČNÚ garanciu vrátenia peňazí výhradne pri nákupe u nás!

Ako zistím, ktorý Kindle?

Na potvrdenie akého Kindle modelovať ťa mať , použijeme sériové číslo vášho zariadenia. Najjednoduchší spôsob, ako to nájsť, je na stránke/ponuke Nastavenia na vašom počítači Kindle . Na tejto stránke by ste mali nájsť buď položku alebo ponuku s názvom Informácie o zariadení, ktorá vám poskytne všetko, čo potrebujete potrebu . (iba FW>= 2,5).

Odporúča: