Ako odstránim odoslané e-maily z doručenej pošty príjemcov Gmail?
Ako odstránim odoslané e-maily z doručenej pošty príjemcov Gmail?

Video: Ako odstránim odoslané e-maily z doručenej pošty príjemcov Gmail?

Video: Ako odstránim odoslané e-maily z doručenej pošty príjemcov Gmail?
Video: How to Delete Sent Mail From Receiver's Inbox In Gmail? 2024, Apríl
Anonim

V okne Nastavenia sa uistite, že je vybratá karta Všeobecné. Vyhľadajte nastavenie, ktoré hovorí Späť Odoslať . Kliknutím na začiarkavacie políčko povoľte možnosť Späť Odoslať . Kliknutím na rozbaľovacie pole nastavte Odoslať obdobie zrušenia, čo znamená počet sekúnd, ktoré musíte zabrániť email od bytia odoslaná.

Tiež sa pýtame, môžeme odstrániť odoslanú poštu v Gmaile?

Gmail - Kliknite na „Zrušiť odoslanie“. a Ikona ozubeného kolieska Google v a v pravom hornom rohu obrazovky. Vyberte „Nastavenia“Na tejto prvej/hlavnej karte prejdite nadol na „Zrušiť odoslanie“a kliknite na „Povoliť“Nastavte okno na zrušenie ( a VEĽMI KRÁTKY čas vy treba sa rozhodnúť, ak vy chcete zrušiť odoslanie email )

Ako si tiež vybavím e-mail z Gmailu po 10 minútach? Posúvajte sa nadol na karte Všeobecné, kým neuvidíte sekciu Zrušiť odoslanie. Tu uvidíte možnosť upraviť obdobie zrušenia odoslania. Môžete si vybrať, ako dlho musíte byť schopní odvolať e-mail . Môžete si vybrať až päť, 10 , 20 alebo 30 sekúnd po poslal si to.

Jednoducho, môžete odstrániť e-maily, ktoré ste odoslali?

Pretože kým môžete odstrániť e-maily po vy ' poslal som ich môžeš z účtu príjemcu nevymažete ich predmet. Povedať pošlete e-mail na váš priateľ s názvom: Prísne tajné a potom vymazať predtým, než si ju prečíta.

Ako odstránim odoslanú poštu z doručenej pošty môjho príjemcu?

In a Skupinu „Presunúť“, kliknite na „Akcie“a potom vyberte „Vyvolať toto“. Správa “a kliknite naň. 4. Kliknite na“ Odstrániť neprečítané kópie tohto správu “. Ak však prijímač už prečítal správa , správa nebudú vymazané iba prijímač bude o tom informovaný a odosielateľ chce vymazať správu.

Odporúča: