Čo je to dielektrická armatúra?
Čo je to dielektrická armatúra?

Video: Čo je to dielektrická armatúra?

Video: Čo je to dielektrická armatúra?
Video: ZE 18 - Diεlεktrika 2024, Smieť
Anonim

A dielektrická armatúra je špeciálne navrhnutý na spojenie dvoch typov kovových rúrok bez potreby spájkovania. A dielektrická armatúra ponúka bariéru medzi potrubiami, preruší všetok galvanizovaný prúd a zabráni korózii v potrubí.

Ako teda fungujú dielektrické armatúry?

Teória za tým je jednoduchá, prerušíte elektrickú kontinuitu medzi oceľovou a medenou rúrkou, aby ste predĺžili životnosť rúr zastavením dielektrikum korózia. A dielektrické spojenie je potrubné spojenie s 1/16 hrubou plastovou podložkou a kusom gumy medzi nimi.

Sú tiež tvarovky SharkBite dielektrické? The SharkBite Opletené flexibilné spojovacie hadice z nehrdzavejúcej ocele možno použiť ako a dielektrikum únie.

Čo sú teda dielektrické potrubné tvarovky?

Dielektrikum Spojky sa používajú v komerčných a rezidenčných aplikáciách, aby sa zabránilo zrýchlenej korózii a zhoršeniu kvality potrubia systému vplyvom galvanického a bludného prúdu. Inštaluje sa medzi potrubia vyrobené z odlišného kovu. Ponúkame dielektrikum spoje v rôznych konfiguráciách, veľkostiach a materiáloch.

Aké kovy vyžadujú dielektrické tvarovky?

Vo väčšine jurisdikcií inštalatérske kódexy vyžadovať použitie a dielektrická armatúra pri spájaní oceľového potrubia s medeným alebo iným kovy ; niektoré inštalatérske jurisdikcie povoľujú použitie 6-palcovej mosadznej vsuvky na tomto mieste ako alternatívu k diaelektrickému armatúry.

Odporúča: