Čo je prvok nájsť pomocou XPath?
Čo je prvok nájsť pomocou XPath?

Video: Čo je prvok nájsť pomocou XPath?

Video: Čo je prvok nájsť pomocou XPath?
Video: Selenium Python Tutorial #15 - How to Find Element By XPath 2024, Smieť
Anonim

Nájsť prvok príkaz sa používa na jedinečnú identifikáciu (jedného) webu element v rámci webovej stránky. Existuje niekoľko spôsobov, ako jednoznačne identifikovať web element v rámci webovej stránky, ako je ID, názov, názov triedy, text odkazu, čiastočný text odkazu, názov značky a XPATH.

Ako môžem použiť prvok Nájsť pomocou XPath?

XPath je zvyknutý Nájsť umiestnenie akéhokoľvek element na webovej stránke použitím HTML štruktúra DOM.

Čo je XPath?

  1. //: Výber aktuálneho uzla.
  2. Tagname: Tagname konkrétneho uzla.
  3. @: Vyberte atribút.
  4. Atribút: Názov atribútu uzla.
  5. Hodnota: Hodnota atribútu.

Podobne, čo je dynamický XPath? Dynamická XPath . Dynamická XPath sa nazýva aj zvyk XPath a je to jeden zo spôsobov, ako jedinečne lokalizovať prvok. Dynamická XPath sa používa na nájdenie presného atribútu alebo zníženie počtu zodpovedajúcich uzlov/výsledkov z webovej stránky a nasledujúcich XPath na to isté možno použiť výrazy: Obsahuje. Súrodenec.

Otázkou tiež je, čo je výraz XPath?

výraz XPath . XPath definuje vzor alebo cestu výraz na výber uzlov alebo množín uzlov v dokumente XML. Tieto vzory používa XSLT na vykonávanie transformácií. Cesta výrazov vyzerajú veľmi podobne ako generál výrazov sme použili v tradičnom súborovom systéme.

Ako zistíte ID prvku?

HTML DOM metóda getElementById() Metóda getElementById() vracia element to má ID atribút so zadanou hodnotou. Táto metóda je jednou z najbežnejších metód v HTML DOM a používa sa takmer vždy, keď chcete manipulovať alebo získať informácie od element na vašom dokumente.

Odporúča: