Aké sú malé a veľké písmená latinky?
Aké sú malé a veľké písmená latinky?

Video: Aké sú malé a veľké písmená latinky?

Video: Aké sú malé a veľké písmená latinky?
Video: Я есть. Ты есть. Он есть_Рассказ_Слушать 2024, Smieť
Anonim

Veľké písmená sú veľké písmená ; malé písmená sú malé písmená . Napríklad box je in malými písmenami kým je BOX vložený veľké písmená . Termín je pozostatkom čias, keď sa sadzovači zachovali veľké písmená v krabici nad malé písmená.

Čo sú teda malé a veľké písmená v hesle?

Malými písmenami sú písmená, ktoré nie sú veľké. Veľké písmená sú veľké písmená. A heslo, ktoré sú malé a veľké písmená má v sebe aspoň jedno veľké písmeno…možno na začiatku, v strede alebo na konci alebo niekoľko veľkých písmen dovnútra.

Možno sa tiež opýtať, čo je to malé písmeno? Malými písmenami znamená nákupné centrum písmená , na rozdiel od kapitálu písmená . Slovo áno je napríklad in malými písmenami , pričom slovo ÁNO je napísané veľkými písmenami. Programy, ktoré rozlišujú medzi malými písmenami a veľké písmená sú vraj prípad citlivý.

Následne je otázkou, aké sú veľké písmená v hesle?

Heslá musí byť aspoň 8 postavy dlhý. The heslo musí obsahovať aspoň tri charakter kategórie medzi týmito: Veľké písmená (A-Z) Malé písmená postavy (a-z)

Čo je latinský znak?

latinské znaky sú písmená, ktoré tvoria latinčina abecedy od A do Z. Príklady slov, ktoré nepoužívajú latinské znaky sú čínština (??) a arabčina (?????). postavy s diakritikou, ako sú á, é, í, ó a ú, je vhodné použiť.

Odporúča: