Ako vytvorím GIF ako šetrič obrazovky Windows 7?
Ako vytvorím GIF ako šetrič obrazovky Windows 7?

Video: Ako vytvorím GIF ako šetrič obrazovky Windows 7?

Video: Ako vytvorím GIF ako šetrič obrazovky Windows 7?
Video: Ako NASTAVIŤ ROZLÍŠENIE monitoru - Windows 10 || EasyPC 2024, Smieť
Anonim

Kliknite na " Šetrič obrazovky karta ". Pod " Šetrič obrazovky "vyberte" môj Prezentácia obrázkov" šetrič obrazovky . Kliknite na tlačidlo "Nastavenia". Vedľa položky „Použiť obrázky v tomto priečinku:“kliknite na „Prehľadávať“. Prejdite na „ Šetrič obrazovky MyGIF "priečinok na pracovnej plochy a kliknite na tlačidlo OK.

Bohužiaľ, GIF sú úplne iný príbeh. Aj keď poviete systému Windows 10, aby nastavil a GIF podajte svoje Pozadie pracovnej plochy , jednoducho nastaví jednu snímku z animácie GIF ako tvoj Pozadie pracovnej plochy (vo svojej podstate to bude prvý rámec animácie).

Tiež viete, ako nastavíte šetrič obrazovky v systéme Windows 7? Najprv sa musíte otvoriť Windows ' šetrič obrazovky nastavenie. Kliknite pravým tlačidlom myši alebo dlho stlačte na pracovnej ploche a vyberte možnosť Prispôsobiť. používam Windows 7 screenshoty tu; Windows 8 vyzerá takmer rovnako. V okne Prispôsobenie kliknite alebo klepnite na položku Šetrič obrazovky ikona vpravo dole.

Ako nastaviť Live Photo alebo-g.webp" />
  1. Nastavenie-g.webp" />
  2. 1) Stiahnite si animovaný-g.webp" />
  3. 2) Otvorte priečinok Stiahnuté súbory (alebo iný priečinok, ktorý ste nastavili na ukladanie stiahnutých súborov z vášho prehliadača), kliknite pravým tlačidlom myši na súbor a vyberte možnosť Otvoriť.
  4. 3) Uvidíte nasledujúce dialógové okno s upozornením:

Ako nastavím video ako tapetu?

Kliknite na "Živé tapety" v tapeta obrazovka, ktorá sa objaví. Vyberte " Video Živé tapety" zo zoznamu. Kliknite na "Nastavenia" a potom vyberte video uložené vo vašom počítači, ktorý chcete použiť. Kliknite na " Nastaviť pozadie "do nastaviť život tapeta.

Odporúča: