Obsah:

Ako používate API?
Ako používate API?

Video: Ako používate API?

Video: Ako používate API?
Video: Java Tech Talk: Telegram бот на java за 1 час 2024, Smieť
Anonim

Komu spotrebúvajú API znamená v podstate použiť akúkoľvek jeho časť z vašej aplikácie. Spotreba API tu znamená vytvorenie klienta, ktorý môže odosielať požiadavky na API ktoré staviate. Zdá sa, že musíte vytvoriť a API ktorý dokáže spracovať vytváranie, získavanie, aktualizáciu a mazanie (CRUD) zdroja.

Podobne sa môžete opýtať, ako používate API?

Začnite používať rozhranie API

  1. Väčšina rozhraní API vyžaduje kľúč API.
  2. Najjednoduchší spôsob, ako začať používať rozhranie API, je nájsť klienta HTTP online, napríklad REST-Client, Postman alebo Paw.
  3. Ďalším najlepším spôsobom získania údajov z rozhrania API je vytvorenie adresy URL z existujúcej dokumentácie rozhrania API.

Okrem toho, čo je REST API vs API? ODPOČINOK je architektonický štýl. An API je navrhnutý tak, aby odhalil určité aspekty obchodnej logiky aplikácie na serveri, a SOAP na to používa rozhranie služby ODPOČINOK používa URI. REST API prístup k zdroju údajov (URI); SOAP API vykonať operáciu.

Následne si možno položiť otázku, čo to znamená odhaliť API?

to znamená že povolíte prístup k objektom cez niektoré znamená . Vo vašich príkladoch vy mohol umožniť používateľom vytvárať, čítať, aktualizovať alebo odstraňovať objekty (zvyčajne skrátené na CRUD) pomocou protokolu HTTP prostredníctvom nejakého preddefinovaného spôsobu interakcie s vašimi objektmi (napr. API ).

Čo je príklad API?

Prgramovacie prostredie aplikácií. Aplikačné programové rozhranie ( API ) je sada nástrojov, ktorú môžu programátori použiť pri vytváraní softvéru. An príklad je Apple (iOS) API ktorý sa používa na zisťovanie interakcií dotykovej obrazovky. API sú nástroje. Umožňujú vám ako programátorovi dodávať solídne riešenia pomerne rýchlo

Odporúča: