Obsah:

Čo je Ssdt SQL Server 2014?
Čo je Ssdt SQL Server 2014?

Video: Čo je Ssdt SQL Server 2014?

Video: Čo je Ssdt SQL Server 2014?
Video: SQL Server 2014 - Instalando SQL Server 2014 2024, Smieť
Anonim

"Prostý" SSDT v SQL Server 2014 je vlastne doplnok do Visual Studia, ktorý poskytuje podporu pre refaktorovanie databázy, porovnávanie schém a vytváranie rôznych objektov, ako sú pohľady a procedúry. Poskytuje tiež funkciu riadenia zdroja tým, že okrem iných funkcií umožňuje prácu na projekte offline.

Čo je teda Ssdt SQL Server?

SQL Server Dátové nástroje: Je tiež známy ako SSDT , ďalší potrebný nástroj na vývoj SQL projekty testovania jednotiek. SSDT nám umožňuje rozvíjať sa SQL Server databázové projekty a tiež poskytuje projekty Analysis Service, Reporting Service a Integration Service.

Niekto sa môže tiež opýtať, ako zistím, či mám nainštalovaný Ssdt? Overenie údajových nástrojov SQL Server ( SSDT ) Uvoľnite metódu One in ako overiť vaša aktuálna SSDT vydanie je cez Ovládací panel ➡ Programy ➡ Programy a funkcie. Programy, ktoré sú nainštalovaný na vašom serveri sú sledované a/alebo uvedené v časti Programy a funkcie, ku ktorým je možné pristupovať prostredníctvom ovládacieho panela.

Ak vezmeme do úvahy toto, aké je použitie Ssdt?

SQL Server Data Tools ( SSDT ) je sada nástrojov, ktorá používateľom poskytuje prostredie na návrh databázových prác na serveri SQL Server. To môže byť použité na vytváranie relačných databáz SQL Server.

Ako spustím Ssdt?

Pomocou SSDT vytvorte nový projekt a pripojte ho k svojej databáze

  1. Spustite Visual Studio 2017.
  2. V ponuke Súbor kliknite na položku Nový a potom kliknite na položku Projekt (alebo kliknite na kombináciu klávesov CTRL+Shift+N).
  3. Vyberte SQL Server Database Project a zadajte a zadajte WideWorldImporters-SSDT ako názov projektu.
  4. Kliknutím na OK vytvorte projekt.

Odporúča: