Ako odinštalujem unity hub?
Ako odinštalujem unity hub?

Video: Ako odinštalujem unity hub?

Video: Ako odinštalujem unity hub?
Video: Easiest Way to Install & Run Stable Diffusion Web UI on PC by Using Open Source Automatic Installer 2024, Apríl
Anonim

Nájsť Jednota verziu, ktorú chcete odinštalovať , kliknite na ikonu Ponuka (tri vodorovné bodky) a vyberte „ Odinštalovať 3. Hneď ako kliknete na možnosť, Unity Hub zobrazí potvrdenie okno . Klikni na " Odinštalovať ", aby ste mohli pokračovať.

Ľudia sa tiež pýtajú, ako odinštalujem Assassin's Creed Unity?

Alebo môžete odinštalovať Assassin's Creed Unity z počítača pomocou funkcie Pridať/Odobrať program v ovládacom paneli okna. Keď nájdete program Assassin'sCreed Unity , kliknite naň a potom vykonajte jeden z nasledujúcich krokov: Windows Vista/7/8: Kliknite Odinštalovať.

Tiež, ako odinštalujem Unity Web Player na Mac? Odinštalujte Unity Web Player zo systému Mac OS X

  1. Ak používate OS X, kliknite na tlačidlo Prejsť v ľavej hornej časti obrazovky a vyberte položku Aplikácie.
  2. Počkajte, kým sa nezobrazí priečinok Aplikácie a vyhľadajte v ňom Unity WebPlayer alebo akékoľvek iné podozrivé programy. Teraz kliknite pravým tlačidlom myši na každý z takýchto záznamov a vyberte položku Presunúť do koša.

Čo sa týka tohto, ako úplne odinštalujem unity?

Otvorte kôš, nájdite ho Jednota , kliknite naň pravým tlačidlom a vyberte možnosť Odstrániť okamžite. Kliknutím na tlačidlo Odstrániť vo vyskakovacom okne vykonáte skutočné odstránenie aplikácie.

Ako odinštalujem Unity z Ubuntu?

Odstrániť a Jednota Desktop. Komu odstrániť a Jednota desktopové prostredie z Ubuntu , stlačením Ctrl+Alt+T otvorte okno Terminálu. Potom na výzvu zadajte nasledujúci príkaz a stlačte kláves Enter. Keď sa vás opýta, či chcete pokračovať, zadajte y a stlačte Enter.

Odporúča: