Čo je EDI v maloobchode?
Čo je EDI v maloobchode?

Video: Čo je EDI v maloobchode?

Video: Čo je EDI v maloobchode?
Video: ЗАКРИЧАЛ – ПОТЕРЯЛ ₽200.000 / ТРЭШКЭШ: Тишина 2024, Smieť
Anonim

Systém miesta predaja vybavený EDI ( Elektronická výmena dát ) odošle vašu objednávku priamo z vášho systému miesta predaja do počítača vášho dodávateľa. Po zadaní množstva produktov, ktoré potrebujete a stlačte tlačidlo „odoslať“, EDI pre maloobchodné robí zvyšok.

Čo teda znamená EDI v maloobchode?

Elektronická výmena dát

Po druhé, čo je platba EDI? “ EDI “znamená elektronickú výmenu údajov. EDI je dátový formát, ktorý sa používa na výmenu údajov a správ medzi strojmi pre celý rad platba a súvisiace procesy. V platby svet, EDI možno použiť na formátovanie informácií o faktúre a úhrade.

Vzhľadom na to, čo znamená EDI?

Elektronická výmena dát ( EDI ) je elektronická výmena obchodných informácií pomocou štandardizovaného formátu; proces, ktorý umožňuje jednej spoločnosti posielať informácie inej spoločnosti elektronicky, a nie na papieri. Podnikateľské subjekty podnikajúce elektronicky sa nazývajú obchodní partneri.

Čo sú štandardy EDI?

EDI štandardy sú požiadavky na formát a obsah EDI obchodné dokumenty. EDI štandardy určiť správne poradie a umiestnenie jednotiek údajov v an EDI dokument. Všetky EDI transakcie sú definované podľa EDI štandardy . Transakčné množiny, nazývané aj správy, sú skupiny segmentov.

Odporúča: