Je Adobe pro to isté ako Adobe DC?
Je Adobe pro to isté ako Adobe DC?

Video: Je Adobe pro to isté ako Adobe DC?

Video: Je Adobe pro to isté ako Adobe DC?
Video: How to Create Bulleted and Numbered Lists in Adobe Acrobat (PC & Mac) 2024, Apríl
Anonim

Úprava súborov PDF

však Acrobat Pro DC umožňuje upravovať naskenované dokumenty a pridávať text v pôvodnom písme dokumentu a porovnávať dve verzie jedného PDF. Acrobat Pro DC vám tiež umožňuje presnejšie prevádzať súbory PDF na súbory balíka Office vrátane Wordu, Excelu a PowerPointu.

Podobne sa kladie otázka, aký je rozdiel medzi Adobe Acrobat Reader DC a Adobe Acrobat DC?

Acrobat Reader DC je softvér na prezeranie, vyhľadávanie, tlač, podpisovanie a komentovanie súborov PDF. Adobe Acrobat DC je softvér, v ktorom môžete jednoducho a efektívne vytvárať, upravovať, zbierať podpisy a komentáre a odosielať veľké súbory PDF. AcrobatReader DC je nainštalovaný na všetkých kampusových počítačoch.

Podobne je v aplikácii Acrobat Pro DC zahrnutý znak Adobe? Adobe Sign mobilná aplikácia - je bezplatná aplikácia, ktorá funguje ako mobilný spoločník Adobe Sign , ktorý je zahrnuté v aplikácii Acrobat Štandardné DC , Acrobat Pro DC , a Adobe Plány predplatného Document Cloud pre podniky. Adobe Sign umožňuje vykonávať kompletné obchodné transakcie na cestách.

Čo je to Adobe DC Pro?

Acrobat Pro DC pozostáva z troch komponentov: Acrobat DC , ktorá vám umožňuje vykonávať rôzne funkcie úprav vo vašich súboroch PDF na stolných a mobilných zariadeniach; Adobe Document Cloud, ktorý vám umožňuje vytvárať a exportovať súbory PDF, ako aj ukladať a odosielať súbory a zbierať elektronické podpisy; a Acrobat Reader DC , Môžete upravovať PDF pomocou Adobe Reader DC?

Upraviť text a obrázky v PDF súbory Môžeš tiež upraviť PDF súbory na tabletoch so systémom iOS a Android s akrobat Pro DC predplatné. V dialógovom okne Otvoriť vyberte brožúru Bodea. pdf vzorový súbor alebo súbor vy chcieť editovať a kliknite na Otvoriť. Môžeš tiež použite možnosti v sekcii Formát v pravom paneli do prispôsobiť text.

Odporúča: