Čo je index.kibana?
Čo je index.kibana?

Video: Čo je index.kibana?

Video: Čo je index.kibana?
Video: How to create index pattern in kibana | Kibana tutorial 2024, Smieť
Anonim

index kibana zatiaľ v Elasticsearch. Toto index sa vytvorí pri spustení Kibana server. V tomto bode index obsahuje dva typy dokumentov: config, ktorý obsahuje práve jeden dokument. 0) a má pole buildNum, ktoré obsahuje číslo zostavy (napr. 8467) Kibana že bežíte.

Tiež viete, čo je index Kibana?

An index vzor hovorí Kibana ktoré Elasticsearch indexy obsahuje údaje, s ktorými chcete pracovať. Akonáhle vytvoríte index vzor, ste pripravení: Interaktívne skúmať svoje údaje v kanáli Objaviť. Analyzujte svoje údaje v grafoch, tabuľkách, meradlách, oblakoch značiek a ďalších v aplikácii Vizualizácia.

Niekto sa môže tiež opýtať, čo je index v Elk? An index je logický menný priestor, ktorý sa mapuje na jeden alebo viac primárnych zlomkov a môže mať nula alebo viac replikových zlomkov. Dobre. Takže v tejto definícii sú dva pojmy. Po prvé, an index je určitý typ mechanizmu organizácie údajov, ktorý umožňuje používateľovi rozdeliť údaje určitým spôsobom.

Tiež vedieť, čo je index Elasticsearch?

In Elasticsearch , Dokument je jednotka vyhľadávania a index . An index pozostáva z jedného alebo viacerých dokumentov a dokument pozostáva z jedného alebo viacerých polí. V databázovej terminológii dokument zodpovedá riadku tabuľky a pole zodpovedá stĺpcu tabuľky.

Kde sú uložené indexy Elasticsearch?

Indexy sú uložené na disku podľa konfigurácie v elasticsearch . yml s cestou voľby konfigurácie. údaje; localhost na porte 9200 je predvolený port pripojenia pre rozhranie HTTP REST, cesta adresy URL vo všeobecnosti definuje akciu, ktorá sa má vykonať (napríklad vyhľadávanie dokumentov);

Odporúča: