Čo spôsobí vyvolanie chyby?
Čo spôsobí vyvolanie chyby?

Video: Čo spôsobí vyvolanie chyby?

Video: Čo spôsobí vyvolanie chyby?
Video: Как устроена IT-столица мира / Russian Silicon Valley (English subs) 2024, Smieť
Anonim

Vyhodenie chyby umožňuje vám naznačiť, že sa stalo niečo neočakávané a normálny priebeh vykonávania nemôže pokračovať. Používate a hodiť vyhlásenie k vyhodiť chybu.

Následne si možno položiť otázku, čo robí throw new Error?

hodiť novú chybu ("správa"); Toto funguje vo všetkých prehliadačoch a zobrazí sa chyba informácie rovnakým spôsobom by akýkoľvek neúmyselný JavaScript chyba . Reťazec „správa“je uložený vo vlastnosti správy objektu (čo prehliadač používa na zobrazenie správy).

Podobne, kedy by ste mali vyhodiť chybu? Každá funkcia kladie otázku. Ak zadaný vstup robí z tejto otázky omyl, potom hodiť an výnimkou . Tento riadok sa ťažšie kreslí s funkciami, ktoré vracajú void, ale záver znie: ak sú porušené predpoklady funkcie o jej vstupoch, mala by hodiť an výnimkou namiesto normálneho návratu.

Navyše, čo znamená vyvolanie chyby?

The hodiť vyhlásenie hádže (generuje) an chyba . Keď chyba JavaScript sa normálne zastaví a vygeneruje súbor chyba správu. Technický výraz pre to je: JavaScript will vyhodiť chybu . The hodiť výpis umožňuje vytvoriť vlastný chyba . Technický výraz pre to je: hodiť an výnimkou.

Ako vyhodíte chybu v C++?

hodiť - Program vyvolá výnimku keď sa objaví problém. To sa vykonáva pomocou a hodiť kľúčové slovo. catch − Program zachytí an výnimkou s výnimkou handler na mieste v programe, kde chcete problém vyriešiť. Kľúčové slovo catch označuje zachytenie výnimkou.

Odporúča: