Je Wisptis exe vírus?
Je Wisptis exe vírus?

Video: Je Wisptis exe vírus?

Video: Je Wisptis exe vírus?
Video: Как найти и удалить скрытый вирус майнер на вашем компьютере с Windows 10, 8 или 7 в 2019 🐛 2024, Smieť
Anonim

WISPTIS . exe je legitímny súbor. Tento proces je známy ako komponent platformy Microsoft Tablet PC. Patrí do softvéru Microsoft Windows Operating System a je vyvinutý spoločnosťou Microsoft.

Navyše, čo je aplikácia Wisptis?

wisptis .exe je nástroj pre vstupné pero pre platformu Microsoft Tablet PC. WISPTIS “znamená „WindowsInk Services Platform Tablet Input Subsystem“. wisptis Súbor.exe je nainštalovaný vo vašom systéme pri inštalácii balíka Microsoft Office 2003, produktu Adobe alebo prehliadača denníka prostredníctvom aktualizácie Windows.

Tiež viete, čo je Wmiprvse EXE? Súbor: wmiprvse . exe . Hodnotenie bezpečnosti: Windows® Management Instrumentation (WMI) je komponent operačného systému Microsoft® Windows®, ktorý poskytuje informácie o správe a kontrolu v podnikovom prostredí.

Vzhľadom na to, čo je Unsecapp EXE?

Unsecapp . exe je program certifikovaný spoločnosťou Microsoft, ktorý je súčasťou subsystému WMI (Windows Management Instrumentation). Program je nápomocný pri uľahčovaní komunikácie medzi programom spusteným na vašom počítači a serverom aremote.

Čo je Csrss EXE v Správcovi úloh?

Toto je časť podsystému Win32 v používateľskom režime; Win32.sys je časť v režime jadra. Csrss znamená Klient/Server Run-Time Subsystem a je základným podsystémom, ktorý musí byť spustený vždy. V iných prípadoch csrss . exe je vírus, spyware, trójsky kôň alebo červ! Skontrolujte to so zabezpečením Správca úloh.

Odporúča: