Potrebuje Oracle APEX licenciu?
Potrebuje Oracle APEX licenciu?

Video: Potrebuje Oracle APEX licenciu?

Video: Potrebuje Oracle APEX licenciu?
Video: Potřebuju vám něco říct... 2024, Apríl
Anonim

Keď vyviniete nový Oracle APEX aplikácia a neexistuje žiadna verzia novej aplikácie je vo výrobe, potom vy robiť nie potrebu do licenciu a Oracle databáza; keď sa však vaša nová aplikácia dostane do produkcie, bude vyžadovať databázu licenciu.

Následne sa možno tiež opýtať, je Oracle APEX bezplatný nástroj?

Poháňaný Oracle Oracle APEX je plne podporovaná bezplatná funkcia Oracle Databáza. To znamená, že ak máte Oracle Databázu už máte Oracle APEX . Môžete si jednoducho stiahnuť a nainštalovať Oracle APEX na vašom existujúcom Oracle Databáza!

Tiež viete, je Oracle APEX dobrý? APEX je skvelý nástroj na akýkoľvek organizácia, ktorá má a Oracle databázy. Je ZADARMO a ľahko sa používa. Je to nástroj na rýchly vývoj aplikácií s nízkym kódom, ktorý dokáže vytvoriť úžasnú, plne prispôsobenú aplikáciu nad vašimi údajmi.

Na čo sa potom používa Oracle APEX?

Oracle Application Express ( Oracle APEX ), je nástroj na vývoj webových aplikácií s nízkym kódom pre Oracle Databáza. Aplikácia Express vám umožňuje navrhovať, vyvíjať a nasadzovať nádherné, responzívne aplikácie riadené databázou, či už lokálne alebo v cloude.

Aká je najnovšia verzia Oracle APEX?

Vydania

Meno Produktu Verzia Vydané
Aplikácia Express 5.1.4 decembra 2017
Aplikácia Express 18.1.0 máj 2018
Aplikácia Express 18.2.0 september 2018
Aplikácia Express 19.1.0 marec 2019

Odporúča: