Čo je typ obmedzenia C v Oracle?
Čo je typ obmedzenia C v Oracle?

Video: Čo je typ obmedzenia C v Oracle?

Video: Čo je typ obmedzenia C v Oracle?
Video: 10 лет в Японии: Что изменилось? Отвечаю на популярные вопросы! 2024, Smieť
Anonim

Typ z obmedzenie definícia: C - Skontrolujte obmedzenie na stole. P - Primárny kľúč. U - Jedinečný kľúč. R - Referenčná integrita.

Tiež viete, aké sú obmedzenia v databáze Oracle?

Obmedzenia Oracle sú definované ako pravidlá na zachovanie integrity údajov v aplikácii. Tieto pravidlá sa vzťahujú na stĺpec a databázy tak, aby sa definovala základná behaviorálna vrstva stĺpca tabuľky a skontrolovala sa posvätnosť údajov, ktoré do nej prúdia.

Okrem vyššie uvedeného, čo je kontrolné obmedzenie v Oracle? An Obmedzenie kontroly Oracle umožňuje vynútiť integritu domény obmedzením hodnôt akceptovaných jedným alebo viacerými stĺpcami. Na vytvorenie a kontrola obmedzenia , definujete logický výraz, ktorý vráti hodnotu true alebo false. Oracle používa tento výraz na overenie údajov, ktoré sa vkladajú alebo aktualizujú.

Aké je použitie obmedzení v Oracle?

SQL obmedzenia sú použité špecifikovať pravidlá pre údaje v tabuľke. Obmedzenia sú použité obmedziť typu údajov, ktoré sa môžu dostať do tabuľky.

Aké je jedinečné obmedzenie v Oracle?

A jedinečné obmedzenie je jedno pole alebo kombinácia polí, ktoré jednoznačne definujú záznam. Niektoré polia môžu obsahovať hodnoty null, pokiaľ ide o kombináciu hodnôt jedinečný.

Odporúča: