Ako naprogramujem svoju robotiku VEX?
Ako naprogramujem svoju robotiku VEX?

Video: Ako naprogramujem svoju robotiku VEX?

Video: Ako naprogramujem svoju robotiku VEX?
Video: 5 лучших персональных роботов, которые вы можете купит... 2024, Smieť
Anonim

Tieto kroky sú povinné a pri prvom použití počítača program špecifický VEX Cortex alebo po aktualizácii ROBOTC na a najnovšia verzia.

  1. Krok 1: Pripojte sa a Cortex do vášho PC.
  2. Krok 2: Typ platformy a komunikačný port.
  3. Krok 3: Aktualizácia VEX Firmvér Cortex.
  4. Krok 4: Sťahovanie a spustenie kód .

Tiež, aký program používa vex robotics?

ROBOTC 4.0 je najkompletnejší dostupný programovací jazyk použitie s VEX EDR Cortex roboty.

Čo sa stalo so štúdiom vex coding? VEX kódovacie štúdio bola ukončená a už nie je k dispozícii na stiahnutie. Už ste stiahli? Program bude naďalej fungovať, ale už nebude podporovaný. Používatelia, ktorí prechádzajú na VEXcode, môžu migrovať svoje projekty C++/C++ Pro do VEXcode Text podľa tohto článku.

Ako si teda stiahnem program robota VEX?

Najprv reštartujte VEX Mikro ovládač. Potom prejdite na Robot menu a vyberte si buď Stiahnite si program alebo Zostavte a Stiahnite si program príkaz. 2b. Zostavte a Stiahnuť ▼ Vyberte Robot > Stiahnite si program alebo Zostavte a Stiahnite si program do Stiahnuť ▼ motor Port 3 Forward program k VEX Mikro ovládač.

Je Robotc zadarmo?

The ROBOT Vývojový tím to s hrdosťou oznamuje ROBOT 3.50 pre platformy LEGO Mindstorms, VEX Cortex a PIC, Arduino a Robot Virtual World je teraz k dispozícii! Nové ROBOT Aktualizácia 3.50 je zadarmo -za poplatok za VŠETKY existujúce ROBOT držitelia licencie 3.0.

Odporúča: