Obsah:

Aký je rozdiel medzi Tomcat a TomEE?
Aký je rozdiel medzi Tomcat a TomEE?

Video: Aký je rozdiel medzi Tomcat a TomEE?

Video: Aký je rozdiel medzi Tomcat a TomEE?
Video: Бог – это кайф 2024, Apríl
Anonim

2 odpovede. kocúr je kontajner servletov, ktorý podporuje technológiu servletov a JSP. Mne je rozsiahlejší ako kocúr podpora mnohých ďalších technológií Java EE (špecifikovaných podľa JSR-xxx).

Okrem toho, čo je server TomEE?

Apache Mne (vyslovuje sa „Tommy“) je Java Enterprise Edition Apache Tomcat (Tomcat + Java EE = Mne ), ktorý kombinuje niekoľko podnikových projektov Java vrátane Apache OpenEJB, Apache OpenWebBeans, Apache OpenJPA, Apache MyFaces a ďalších.

Tiež, aký je rozdiel medzi Tomcat a Glassfish? kľúč Rozdiely : kocúr je iba HTTP server a Java servlet kontajner. Glassfish sú plnohodnotné aplikačné servery Java EE vrátane kontajnera EJB a všetkých ostatných funkcií tohto zásobníka. kocúr má pamäť 60-70 MB, zatiaľ čo tieto servery Java EE vážia stovky MB.

Jednoducho, na čo slúži Apache Tomcat?

Apache Tomcat sa používa na nasadenie vášho Java Servlety a JSP. Takže vo vašom Java projektu si môžete vytvoriť svoj súbor WAR (skratka pre Web ARchive) a jednoducho ho vložiť do adresára nasadenia v Tomcat. Takže v podstate Apache je HTTP server, ktorý obsluhuje HTTP. Tomcat je server Servlet a JSP Server Java technológií.

Ako spustíte TomEE?

Rýchly štart

  1. Stiahnite si a nainštalujte Apache TomEE aj Eclipse.
  2. Spustite Eclipse az hlavnej ponuky prejdite na Súbor - Nový - Dynamický webový projekt.
  3. Zadajte nový názov projektu.
  4. V sekcii Target Runtime kliknite na tlačidlo New Runtime.
  5. Vyberte Apache Tomcat v7.0 a kliknite na Ďalej.

Odporúča: