Čo je to osobný počítač Aká je skratka?
Čo je to osobný počítač Aká je skratka?

Video: Čo je to osobný počítač Aká je skratka?

Video: Čo je to osobný počítač Aká je skratka?
Video: Котенка просто оставили на обочине. Котенок по имени Роки 2024, Smieť
Anonim

PC - To je skratka pre osobný počítač.

Ďalej je potrebné vedieť, čo je osobný počítač Aká skratka sa najčastejšie používa na označenie osobných počítačov?

1) PC je skratka pre osobný počítač alebo IBM PC. Prvý osobný počítač vyrobený spoločnosťou IBM sa nazýval PC a výraz PC čoraz viac znamenal IBM alebo IBM-kompatibilný osobné počítače , s vylúčením iných typov osobné počítače , ako sú počítače Macintosh.

Následne je otázkou, čo je osobný počítač a príklady? osobný počítač . Definícia a osobný počítač je malý počítač s mikroprocesorom určeným na použitie jednotlivcom. An príklad z osobné počítače sú desktopové počítačov používané v domácnostiach, školách a malých podnikoch.

Čo je teda osobný počítač?

A osobný počítač je univerzálny, nákladovo efektívny počítač ktorý je určený na používanie jedným koncovým používateľom. Každý PC je závislá od mikroprocesorovej technológie, čo umožňuje PC tvorcovia nastaviť celú centrálnu procesorovú jednotku (CPU) na jeden čip.

Čo znamená skratka počítač?

Bežný operačný stroj, ktorý sa používa najmä na obchod, vzdelávanie a výskum. Výpočtový » Hardvér. Ohodnoť to: POČÍTAČ . Bežný operačný stroj, ktorý sa používa najmä na technické, vzdelávacie a výskumné účely.

Odporúča: