Čo je DSN v JDBC?
Čo je DSN v JDBC?

Video: Čo je DSN v JDBC?

Video: Čo je DSN v JDBC?
Video: Stacy plays funny games with daddy 2024, Smieť
Anonim

DSN znamená Názov zdroja údajov. Spája alebo premosťuje JDBC ovládač (JdbcOdbcDriver) s ODBC ovládač (Microsoft ODBC pre Oracle). Vytvorte DSN pred spustením programu a nasledujú kroky so snímkami obrazovky sprievodcu oknom.

Čo je to ODBC DSN?

Názov zdroja údajov ( DSN ) je dátová štruktúra, ktorá obsahuje informácie o konkrétnej databáze, ktorú Open Database Connectivity ( ODBC ) vodič potrebuje, aby mohol pripojiť k tomu. Používateľ a systém DSN sú špecifické pre konkrétny počítač a ukladajú DSN informácie v registri.

Následne je otázka, čo je DSN pripojenie v SQL Serveri? Ak chcete hostiť Helix ALM, licencia Helix ALM Server , alebo Surround SCM dáta v a SQL Server databázy, musíte vytvoriť názov zdroja údajov systému ODBC ( DSN ) na uloženie databázy spojenie informácie. Každý SQL Server databáza, ktorú vytvoríte na použitie s týmito produktmi, vyžaduje jedinečnú DSN.

Tiež je potrebné vedieť, ako nájdem svoje DSN?

Kliknite na tlačidlo "Štart" systému Windows a potom kliknite na "Ovládací panel". Kliknite na „Systém a zabezpečenie“. Kliknite na "Nástroje na správu" v zozname pomôcok. Dvakrát kliknite na ikonu s názvom Zdroje údajov (ODBC). Zoznam DSN displej. Kliknite na DSN chceš test . Kliknite na tlačidlo "Konfigurovať" na pravej strane.

Ako funguje DSN?

Názov zdroja údajov ( DSN ) poskytuje pripojenie k databáze prostredníctvom ovládača ODBC. The DSN obsahuje názov databázy, adresár, ovládač databázy, ID používateľa, heslo a ďalšie informácie. Akonáhle vytvoríte a DSN pre konkrétnu databázu, vy môcť Použi DSN v aplikácii na volanie informácií z databázy.

Odporúča: