Čo je API v mikrobiológii?
Čo je API v mikrobiológii?

Video: Čo je API v mikrobiológii?

Video: Čo je API v mikrobiológii?
Video: Микробы: от самого маленького до самого большого 2024, Septembra
Anonim

Analytický profilový index resp API je klasifikácia baktérií založená na experimentoch, umožňujúca rýchlu identifikáciu. Tento systém je vyvinutý na rýchlu identifikáciu klinicky relevantných baktérií. Z tohto dôvodu je možné identifikovať iba známe baktérie.

Navyše, čo je súprava API?

API identifikačné produkty sú testované súpravy na identifikáciu grampozitívnych a gramnegatívnych baktérií a kvasiniek. API (Analytical Profile Index) 20E je biochemický panel na identifikáciu a diferenciáciu členov čeľade Enterobacteriaceae.

Následne je otázkou, aká je hlavná výhoda použitia API test mikrobiológie? The hlavná výhoda z API Systém 20E spočíva v tom, že je pohodlnejšie a ľahšie identifikovať gramnegatívne baktérie než konvenčné testy uvedené vo vyššie uvedených odkazoch. Súprava Rapid NFT sa používa na identifikáciu gramnegatívnych, nefermentatívnych baktérie.

Otázkou tiež je, ako funguje API 20e?

The API 20 E pásik pozostáva z 20 mikroskúmaviek obsahujúcich dehydratované substráty. Tieto testy sú naočkované bakteriálnou suspenziou, ktorá rekonštituuje médium. Počas inkubácie metabolizmus produkuje farebné zmeny, ktoré sú buď spontánne alebo odhalené pridaním činidiel.

Na čo sa API používa?

Rozhranie aplikačného programu ( API ) je súbor rutín, protokolov a nástrojov na vytváranie softvérových aplikácií. V podstate an API určuje, ako by softvérové komponenty mali interagovať. okrem toho API sú používa sa, keď programovanie komponentov grafického používateľského rozhrania (GUI).

Odporúča: