Obsah:

Čo je to XML metaúdajov federácie?
Čo je to XML metaúdajov federácie?

Video: Čo je to XML metaúdajov federácie?

Video: Čo je to XML metaúdajov federácie?
Video: Meet Promising Rhythmic Gymnast Linoy Ashram | Generation Rise 2024, Apríl
Anonim

contoso.com/ federačné metaúdaje /2007-06/ federačné metaúdaje . xml . Obsahuje informácie o vašom federácie služba, ktorá sa používa na vytváranie dôveryhodnosti, identifikáciu certifikátov na podpisovanie tokenov a mnoho ďalších vecí. Preto musí byť verejne dostupný, aby k nemu mali prístup a mohli ho používať ďalšie strany.

Ako teda získam XML metaúdaje federácie?

Získajte XML metaúdaje federácie V aplikácii AD FS Management nájdite Metaúdaje federácie xml súbor. Môžete to nájsť kliknutím na AD FS > Služba > Koncové body a potom nájdite cestu URL v " Metadáta Cesta je zvyčajne / FederationMetadata /2007-06/ FederationMetadata.

Po druhé, čo je to adresa URL metadát? 7. Metadáta konfigurácia. SAML metaúdaje je dokument XML, ktorý obsahuje informácie potrebné na interakciu s poskytovateľmi identity alebo služieb s povoleným SAML. Dokument obsahuje napr. URL koncových bodov, informácie o podporovaných väzbách, identifikátoroch a verejných kľúčoch.

Ako môžem exportovať metadáta ADFS z XML?

Prejdite do prehliadača Internet Explorer alebo akéhokoľvek webového prehliadača. Napíšte ADFS -ServerName/FederationMetadata/2007-06/FederationMetadata. xml v paneli s adresou prejdite na Súbor Menu a kliknite na „Uložiť ako…“, zadajte názov pre XML súbor a kliknite na Uložiť.

Kde je koncový bod ADFS?

Vyhľadanie a povolenie cesty URL koncového bodu služby ADFS

  1. Prístup ku konzole AD FS 2.0 Management Console (ponuka Windows Štart > Všetky programy > Nástroje na správu > Správa AD FS 2.0).
  2. V konzole na správu služby AD FS 2.0 v časti Služby vyberte položku Koncové body.
  3. Nájdite koncový bod pohľadom na stĺpec Cesta adresy URL.
  4. Keď je koncový bod zakázaný, kliknite naň pravým tlačidlom myši a vyberte možnosť Povoliť.

Odporúča: